R&Å2 best i lokaloppgjøret i 6.divisjon

Begge lagene stilte med sterke 6.divsjonslag, men verken de blåkledde fra Årnes eller de røde og hvite fra Opakermoen hadde råd til poengtap, i så fall måtte de trolig innfinne seg med at de ender på 3. og 4.plass

Etter et kvarter tok hjemmelaget ledelsen da Thomas Wiksaas fant unggutten Sander Ringnes, som fikk to sjanser til å sende R&Å2 i ledelsen, den siste fikk han kranglet over streken. FUVO 2 var hakket bedre enn vertene, men til pause stod det 1-0 til R&Å2

Ti minutter ut i andre omgang doblet Fredrik Stenbro ledelsen, før Kim Brenna minuttet senere reduserte til 1-2. Kampen stod og vippet da FUVO2 mistet ballen sentralt og hjemmelaget kontret. Lasse Holum Hansen hadde ingen problemer med å sette kula i goalen alene med Andre Thomsen i FUVO-buret.  Det bølget litt frem og tilbake, men like før slutt kom R&Å2 på en overgang som til slutt endte med at Fredrik Stenbro ble felt av Thomsen. Straffen satte Holum Hansen sikkert i mål. Like etterpå satte Holum Hansen inn sitt tredje mål for kvelden og fastsatte med det sluttresultatet til 5-1 til R&Å2.

Etter 18 serierunder leder Løvenstad serien med 43 poeng, to poeng foran LSK3, som har en kamp mindre spilt. På plassene bak finner man R&Å2 og FUVO2 med 38 poeng.

Tabellen kan ses her

R&Å2 stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark, Øystein Riise Pedersen, Sebastian Thøger-Andresen, Simon Petersen, Henrik Sann, Simen Holter, Sander Ringnes, Magnus Finset, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen, Thomas Wiksas.

Benyttede inbyttere: Martin Vollberg , Fredrik Stenbro

FUVO2 stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Ovar Skjevdal, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Markus Sæter, Simen Nordnes,Gaute Borgenholt, Erfan Kamali, Baktiar Rzaev, Kristian Aarem og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Jon Erik Tolo, Eivind Husås