Hvam med storseier over Ytre Rælingen

Simen Andreassen scoret ett mål i målkalasset mot Ytre Rælingen

Komfortable 4-1 til pause ble til storseier 10-1 etter 90 minutter.

Gøran Haga startet det som etter hvert skulle vise seg å bli en målfest med to scoringer før det var gått et kvarter.  Fredrik Olsen la på til 3-0, før de slapp Ytre Rælingen litt inn i kampen med en scoring etter en halvtimes spill. Fem minutter før pause fant toppscorer Marius Rognerud ut at han også ville være med på festen og satte inn omgangens siste mål.

Tre scoringer før 2.omgangen var halvspilt gjorde sitt til at det var « Game, Set and Match». Med et kvarter igjen å spille fullførte Gøran Haga sitt hat-trick da han økte til 8-1, før Marius Rognerud noen minutter senere satte inn sitt 13. seriemål for sesongen. Ti minutter før slutt fastsatte Kim Svebakken sluttresultatet til 10-1 til hjemmelaget, som dermed tok sin største seier for sesongen.

Målscorere for Hvam var Gøran Haga 3, Marius Rognerud 2, Fredrik Olsen, Tony Kristiansen Simen Andreassen, Kim Svebakken og selvmål

Hvam avslutter årets sesong fredag 12.oktober med bortekamp mot Lillestrøm

Hvam stilte med følgende lag: Øystein Granslo, Kristoffer Aarhus, Vegard Berge, Bjørn Østby, Henrik Paulsen, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Martin Holter, Kevin Pihl, Kim Svebakken og Tony Kristiansen.

Benken: Simen Andreassen, Håkon Rolstad Nilsen, Even Dahl, Marius Rognerud og Pål Rolstad Nilsen