Forbedring, tross tap for Haga

Håvard Kvinge, her fra sin tidligere karriere som utespiller.

Utnyttet ikke sjansene

Hjemmelaget eide ballen, men Haga var frempå ved et par anledninger og kunne tatt ledelsen, men udyktighet foran mål sørget for at det ikke skjedde. Haga hadde som i de to foregående kampene, satt Håvard Kvinge i mål.

Etter Kvinges fantastiske gjennombrudd som keeper mot Bøn har trener Håkonsen fått klokketro på den nye keeperen.

Kvinge avverget alle Skjettens forsøk, men måtte til slutt gi tapt da vertens spiss ble spilt alene igjennom.  Til pause stod det 2-0 til Skjetten 4, et resultat som sjansene tatt i betraktning må sies å være i overkant.

Andre omgangen fortsatte som den første. Haga hadde god kontroll på Skjettens offensive forsøk, og skapte også selv noen, men det ble med sjansene og ingen mål.

Mot slutten av kampen satte Skjetten 4 inn et ekstra gir, noe som medførte at de scoret ytterligere to mål. Det kunne blitt mer enn 4-0, men keeper Kvinge stod meget godt og tro til med flere tigersprang som gjorde sitt til at det stoppet på fire mål i mot.

 • Kort oppsummert så leverte vi en langt bedre kamp enn sist helg og det var økt positivitet i laget. Som spådd tidlig i sesongen så har Håvard Kvinge i år fått sitt store gjennombrudd, men at det ble som keeper, kom uventet.
 • Nå gleder vi oss til å avslutte årets sesong førstkommende søndag, hjemme mot Gjelleråsen 3. Der blir det en fest med loddtrekning om mye annet som skjer, sier  pressesjef Thomas Smemo Wego til Nesfotballen.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=162446

Haga stilte med følgende tropp: Håvard Kvinge, Victor Hatula, Ole Johan Istad, Stian Samuelsen, Steinar Samuelsen, Steinar Hofsrud, Erik Hagen Nyborg, Håkon Vestmo, Thomas Amundsen, Preben Punnerud, Borger Dalen. Jonay De Armas, Timmy Steven Korsgård Gundersen, Trond Rasmussen, Robin Amundsen og Jan-Ivar Olsen

 

Denne artikkelen er sponset av 

 

      

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg