SIF/FUVO3 klarte ikke sikre plassen

Kaptein Niklas Martinsen og hans mannskap må heve spillet sitt i den siste kampen, skal de klare å holde plassen.

Kunne tatt ledelsen, endte med å ligge under 5-0 til pause

Kampen startet med et SIF/FUVO3-lag som gikk i hundre og kom til tre gigantsjanser de første 5 minuttene. Etter en god start datt laget fullstendig sammen i 25 minutter som ødela kampen for bortelaget.

• Vi gjorde ikke som vi hadde blitt enige om før kampen, og våknet ikke til liv før litt uti andre omgang. At Fet3 scoret hver gang de var i nærheten av vårt mål hjalp heller ikke, forteller en frustrert trener.

Fet3 scoret fem mål i første omgang og hadde allerede avgjort matchen da lagene gikk utpå matta etter sidebytte.  Da var det liten trøst for Heimnes & Co at man spilte 3-3 i andre omgang.  Kenneth Nordli scoret to mål for SIF/FUVO3 ,  i tillegg til at vertene laget et selvmål i det som til slutt ble 8-3 til Fet3.

• Tapet kan vi bare laste oss selv, og nå blir den siste kampen mot Fjellhamar 3 viktigere enn vi hadde håpet på. VI må bare riste av oss denne og gå inn i den siste matchen med mer glød og vilje. For det var mangelen av dette som sørget for dette lille stygge tapet, sier SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes til Nesfotballen.

Før den siste serierunden ligger SIF/FUVO3 på trygg grunn, men kan bli forbigått av både Dalen og Hauerseter2.  Slik stå er nå så er SIF/FUVO3 sikret spill i neste års 8.divisjon med seier, men kan også klare seg med uavgjort, men er da avhengige av at resultatene går deres vei.

Fjellhamar 3 SIF/FUVO3 spilles fredag 12.oktober.

SIF/FUVO3 stilte med følgende tropp: Jonas Frigård,Daniel Heimnes, Aleksander Olsen, Andreas Rønold Johnsen, Eivind Husås, Kasper Aanerud, Kenneth Nordli, Kim Andre Granaas, Pål Moløkken, Niklas Martinsen, Tobias Nikolai Monsrud, Tom Robin Brenna, Tore Erik Tømmerbakk og Lars Scharning.