R&Å2 opp på opprykksplass

Thomas Wiksaas satte spikeren i Gjerdrum2-kista.

Går fra seier til seier…..

Med fem strake seiere i bagasjen var det en optimistisk Årnes-gjeng som tok turen til Nannestad stadion og møte med et Gjerdrum 2-lag som kjemper om å unngå nedrykk til 7.divisjon.

Anført av Mads Elvethun Hansen og Lasse Holum Hansen tok bortelaget raskt tak i kampen, og etter et kvarter spill sendte toppscorer for a-laget, Lasse Holum Hansen, blåtrøyene i ledelsen. Samme spiller doblet ledelsen like før pause.

R&Å2 hadde god kontroll også i andre omgang, og da Mads Elvethun Hansen la på til 0-3 etter en time, så var kampen i realiteten over. Thomas Wiksaas fikk æren av å punktere kampen da han med drøyt ti minutter igjen å spille fastsatte sluttresultatet til 0-4. Med seieren har R&Å2 like mange poeng som LSK3, men bedre målforskjell. Kanarifuglene har imidlertid en fordel i at de har to kamper til gode.

R&Å2 avslutter årets sesong onsdag 10.oktober, med hjemmekamp mot Kurland-

R&Å2 stilte med følgende tropp: Sigbjørn Nykmark, Øystein Riise Pedersen, Thomas Wiksaas, Mads Elvethun Hansen, Sander Ringnes, Petter Hanekamhaug, Jørgen Aaserud Westvang, Sebastian Thøger-Andresen, Henrik  Leonsen Sann, Magnus Granmo Finstet, Fredrik Stokkebryn og Lasse Holum Hansen.