Purungt FUVO2-lag måtte nøye seg med ett poeng

FUVO 2 nærmest seieren

Hjemmelaget var utrolig nærme å ta ledelsen i sitt første angrep, men avslutningen fra god posisjon gikk like over. Men det skulle ikke gå mange minuttene før et frispark fra Ole Kristian Thorset etter litt klabb og babb inne i boksen endte hos Markus Sæter, som sendte FUVO2 i ledelsen. Vertene styrte kampen i en god stund før spillet jevnet seg ut.

FUVO 2 hadde god defensiv kontroll, men etter en halvtime utlignet Skedsmo3 til 1-1. Et mål som kom litt ut av det store intet og litt for enkelt.

Det ble etter hvert en del hawaii-fotball og få målsjanser, men starten på andre omgangen ga håp om noe bedre. FUVO 2 kom til tidlig til to feite, men klarte ikke få ballen over målstreken. Like etterpå var det et under at det ikke satt i den andre enden av banen.

Vertene kjørte store deler av andre omgangen, men sleit med å komme til de virkelig store målsjansene. Skedsmo 2 yppet seg litt, men med et kvarter igjen å spille kunne Ole Kristian Thorset sendt hjemmelaget på nytt i ledelsen, men tverrliggeren stod dessverre i veien. Til tross for at FUVO2 var det førende laget og hadde fortjent seieren, måtte de nøye seg med 1-1 og poengdeling.

I denne kampen lot vi oss imponere over midtbaneduoen til hjemmelaget, Ole Kristian Thorset og Markus Sæter, som begge leverte en meget god kamp.

FUVO2 spiller den siste serierunden 10.oktober, borte mot Skjetten 3

FUVO stilte med følgende tropp: Ludvik Hoel, Andre Jørgensen,  Ovar Skjevdal, Nikolai Tjernsli Larsen, Eivind Husås, Mathias Vikane, Markus Sæter, Ole Kristian Thorset, Simen Scharning, Jon Erik Tolo, Tobias Bjørneby , Simen Langfoss Bjørnerud og Timothy Sætran