FUVO opp på tabelltopp etter 1-0 seier over Eidsvold Turn 2

Strødde skjebnen ut små gnister på FUVO.

Bud gikk ut over bygda – til kvinne og til mann

om at FUVO-laget på stadion sto i brann

Litt omskrevet av den fineste fotballsangen som finnes. Poenget er at det ikke er første gangen FUVO spiller skjebnekamp på senhøsten. Denne søndagen var intet unntak. Riktignok må man uansett vente en uke før man får det endelige resultatet, men det er sånne kamper man lever og ånder for som fotballspiller.

FUVO-spillerne visste godt hva lå i potten:  Seier = fremdeles håp, tap = bye bye opprykk.

Kim Brenna ga hjemmelaget en drømmeåpning med scoring allerede etter 4 minutters spill. En innøvd cornervariant satt som et skudd. Få minutter senere kom Brenna seg forbi Turn2 sin beste spiller, Keeper Hågen Solberg Einang, men en forsvarspiller stod på streken og fikk dyttet ballen til corner. FUVO kom flere gode innlegg ved Ørjan Hopen, men avslutningene var ikke gode nok. Nærmest 2-0 var Armin Sistek, men tverrliggeren stod i veien.

FUVO fortsatte presset etter sidebytte og produserte totalt tosifret med målsjanser, men ballen ville ikke inn. Sju minutter før slutt fikk vertenes Ole Kristian Myhre sitt andre gule kort og dermed en tidlig dusj. Kampen bølget frem og tilbake de siste minuttene, og Eidsvold Turn2 fikk en gylden mulighet til å komme alene med Andre Thomsen i FUVO-buret, men Fredrik Nilsen klinket til med en matchvinnertakling. Dermed ebbet kampen ut med 1-0 seier til FUVO og en foreløpig tabelledelse.

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Julian Paulsen, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Baktiar Rzaev, Henning Myrvold