Sluttreferat: Opprykksdrømmen lever etter knepen FUVO-seier

Brenna satte inn sitt 32.seriemål for sesongen

FUVO gjorde det de måtte i årets siste hjemmekamp mot Eidsvold Turn 2. Allerede etter et par minutter headet Julian Paulsen like over, og etter fire minutter var det tid for en innøvd cornervariant som satt som et skudd. Ballen endte til slutt hos Kim Brenna, som satte inn sitt 32. seriemål for sesongen og i sin sjette kamp på rad. Få minutter senere kom Brenna på nytt igjennom, men avslutningen ble reddet på streken av en forsvarsspiller.

Med den starten på kampen hadde man kanskje forventet litt mer fres den siste halvtimen av første omgangen, men det ble med noen gode dødballer fra en opplagt Ørjan Hopen, som var hovedarkitekten bak det meste som skjedde utpå den ikke alt for gode gressmatta på Opakermoen.

Helt på tampen av omgangen kom Armin Sistek seg fri inne i boksen og feide kula i tverrligger og ned. Returen datt ned i beina til Kim Brenna, men han fikk ikke skikkelig trøkk på avslutningen.

De unge Eidsvold Turn-spillerne ble spilt lave/parkerte bussen, men denne gangen hadde de ikke en Piotr Gawecki på topp som kunne gjøre noe på egenhånd. Derfor ble det også veldig sporadiske besøk på motsatt banehalvdel. Hjemmelaget burde punktert kampen, men fikk ikke inn den andre scoringen. Armin Sistek, Julian Paulsen og Kim Brenna, kunne alle satt spikeren i kista, men det ville seg ikke.

Rødt kort på Myhre

Spenning ble det først da Ole Kristian Myhre noe unødvendig pådro seg sitt andre gule kort og en tidlig dusj med sju minutter igjen å spille. Eidsvold Turn 2 klarte å flytte flere spillere litt høyre opp i banen, og  to minutter før slutt var de cm fra å komme alene med Andre Thomsen, men en matchvinnertakling av Fredrik Nilsen, gjorde sitt til at kampen ebbet ut med 1-0 til FUVO.

Dermed tok FUVO tilbake tabelltoppen og satte press på Ull/Kisa2 som spiller sin kamp i kveld. Det betyr også at uansett utfall av Kløfta Ull/Kisa2, så spiller FUVO opprykkskamp førstkommende lørdag  da de tar turen til Bruvollen gress og møte med Blaker.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Julian Paulsen, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Baktiar Rzaev, Henning Myrvold

#FUVO #Nesfotballenbloggno #Seier #Nesfotballen #Tabelltopp #EidsvoldTurn2 #Spenningtilsisteslutt