FSK slo serielederen

Dan Erik Karlstad spiller til vanlig utpå, men har pga keeperkrise, måtte tre på seg keeperhanskene. Mot serieleder Skjetten 4 var han høyt og lavt og reddet sågar også et straffespark. Kampens gigant!

Fenstad SK med kollektiv prestasjon mot Skjetten 4!S

Skjetten 4 tok tak i kampen fra start av og det var ikke gått mange minuttene før keeper Dan Erik Karlstad måtte strekke så lang han var for å hindre et skudd i retning krysset. Kort tid etterpå blåste dommeren straffe til bortelaget, men igjen utøvde Karlstad magi mellom stengene og sørget for at kampen fortsatt var målløs.

Skjetten 4 hadde mye ballbesittelse, slo mange krempasninger på sine raske kanter og kom til flere skumle avslutninger. Til tross for dette klarer de ikke å overliste et hardtarbeidende defensivt FSK.

Stig Tangen avgjorde på overtid

På overtid tråklet Stig Tangen seg gjennom på midten av et frustrert Skjetten forsvar. Etter først et forsøk på å stoppe Tangen (hvor dommer Juven dømte fordel til blåtrøyene), blåste dommeren resolutt straffe da Tangen ble lagt i bakken innenfor 16-meteren. Tangen bestemte seg for selv å ta straffen, og satte den iskaldt til side for keeper. Like etterpå blåste dommeren av og FSK-seien var et faktum.

Leder i FSK, Jon-Inge Maridal, konstaterte at FSK ikke kom til mange sjanser i denne kampen, men det var heller ikke forventet på forhånd. Planen var å ligge lavt og kompakt og eventuelt komme på kontringer når anledningen bøy seg.

• Det er imponerende å se hvordan gutta presterer i dag! De holder seg stort sett til game-plan i 90+ minutter og avvæpner et godt Skjetten 4-lag (som ikke la skjul på sin frustrasjon). Det er ikke lett (eller alltid like lurt) og trekke frem enkeltprestasjoner, men feber-redningene til keeper Dan(Karlstad) er det vanskelig å ikke nevne i dag. De holder oss inne i kampen og spesielt strafferedningen gir nok gutta en ekstra boost til å yte det lille ekstra, sier en meget fornøyd FSK-leder Jon-Inge Maridal til Nesfotballen.

Siste kamp for sesongen spilles borte mot Gjelleråsen 3 på Li kunstgress førstkommende fredag kl 18:30.

FSK stilte med følgende tropp: Dan Erik Karlstad, Jørn Kristiansen, Kent Roger Strand Kravdal, Stian Olsen, Stian Husby Røen, Mario-Christoffer Solbakken, Fredrik Hansen Moe, Alexander Holen, Magnus Kvalness, Danyel Badendyck, Kenneth Skårerhøgda Larsen, Raymond Sten Andersen, Stig Tangen, Hans Martin Hofseth, Jan Niklas Hagen og tom Werner Hagen.