Haga avsluttet med tap

Maskoten Elgbert loset Haga-gutta ut av røyken fra garderoben og inn på stadion til årets siste match for sesongen.

• Stemningen var på topp. Ole Johan (Istad) hadde til og med tatt med Preben(Punnerud) og Timmy (Korsgård Gundersen) hjem på gården dagen før og bydd dem på vafler og cola istedenfor helgefyll, forteller pressesjef Thomas Smemo Wego til Nesfotballen.

Alt lå til rette for en knallavslutning, men Haga-spillerne var ikke påskrudd. De var slappe og uoppmerksomme, og lot Gjelleråsen score to enkle mål med korte mellomrom midtveis i første omgang. Det tok lang tid før hjemmelagets spillere begynte å jobbe skikkelig, men etter en halvtimes spill reduserte Ole Johan Istad til 1-2. Målet kom etter et frispark fra Trond Rasmussen som fant veien til Istad, som steg opp i luften som en kenguru og stanget inn hjemmelagets første mål for dagen.

Dessverre gikk det ikke mange minuttene før gjestene ble tildelt et billig straffespark. Straffen ble satt i mål, men dommeren var ikke fornøyd og straffen måtte tas på nytt. Heller ikke denne gangen gjorde Gjelleråsen spilleren noen feil og dermed stod det 1-3.

• Vi var ikke med i det hele tatt. Midtbanen var ikke samkjørte med forsvaret og det var alt for lettvint for Gjelleråsen og spille seg igjennom. De scoret ett mål til slik at pauseresultatet var 1-4.
  • I pausen ga Håkonsen(trener) gutta en skikkelig hårføner, noe som så ut til å hjelpe. I tillegg bytta man ut Håvard Kvinge i målet med lagets første keeper Per-Kristian Løkken, sier Smemo Wego.

Til tross for fremgang, var det nok en gang Gjelleråsen som scoret først. Etter målet tok Haga over iniativet i matchen, skapte flere farlige sjanser, og etter en times spill reduserte Preben Punnerud til 2-5 med skudd som gikk via stolpen og inn i mål

Rune Martinsen og Ole Johan Istad hadde nå endelig fått tetta igjen lappeteppe bak og storspilte. Toppscorer Håkon Vestmo hadde dessverre ikke dagen og brente tre store målsjanser, i tillegg hadde Hage et skudd i tverrliggeren.

Thomas Amundsen var meget god og fikk sin velfortjente scoring da han var frempå etter en retur og reduserte til 3-5 med tjue minutter igjen å spille. Hjemmelaget skapte 3-4 gode sjanser på slutten, men klarte ikke omsette de i flere scoringer.

• Dette var siste kampen for i år. Den gikk dessverre ikke så bra som vi hadde håpet på. Allikevel er vi godt fornøyd med sesongen, selv om vi avsluttet sesongen litt under pari.
  • Det ble loddet ut signert Hagadrakt og is fra Nyr der pengene gikk til barnekreft-foreningen, sier en stolt pressesjef Thomas Smemo Wego til Nesfotballen etter kampslutt.

Haga stilte med følgende tropp:Håvard Kvinge, Victor Hatula, Ole Johan Istad, Jan-Ivar Olsen. Erik Hagen Nyborg, Håkon Vestmo, Thomas Amundsen, Preben Pullerud, Sebastian Olsen, Rune Martinsen, Jonay de Armas Lopez, Timmy Steven Korsgård Gundersen, Steinar Hofsrud, Trond Rasmussen og Per-Kristian Løkken.