FUVO2 avsluttet med seier

Even Myren Nybø scoret og Mathias Vikane bidro til at FUVO2 kunne reise fra Skjetten stadion med tre poeng i sekken.

To kjappe scoringer i starten av oppgjøret – ett til hvert av lagene

Det var rutine mot ungt pågangsmot som braket sammen en sen onsdagskveld i oktober. Og for en start på oppgjøret. Før kampen var fem minutter gammel hadde først Skjetten 3 tatt ledelsen 1-0, før Even Myren Nybø minuttet senere utlignet til 1-1.

Henrik Bøhler Evensen ble matchvinner med sin scoring like før slutt

I andre omgang ble litt mer temperatur i høstkulda. Noe som ikke er helt uvanlig da Skjetten og FUVO møtes til kamp. Dommeren delte ut flere kort og med drøyt tjue minutter igjen å spille fikk en Skjetten 3 spiller sitt andre gule kort og måtte dermed forlate banen.

Med en «mann» mer presset FUVO på for seiersmålet, og to minutter før slutt fikk Henrik Bøhler Evensen endelig satt inn det velfjortjente seiersmålet. Dermed avsluttet FUVO2 årets sesong med sier og tre poeng. Med 42 poeng var laget to poeng fra tredjeplassen og fem poeng fra opprykk. En godt gjennomført sesong.

FUVO2 -trener Ørjan Heiberg konstaterte at de unge gutta hans tok en sterk borteseier.

• Gutta jobbet som noen helter i dag og tok en fin seier mot et Skjetten-lag med flere ringrever på laget. Humøret var positivt og gutta hjalp hverandre i 90 minutter. Alle bidro og dro i samme retning. Sånt blir det tre poeng av, sier Heiberg til Nesfotballen.

FUVO stilte med følgende tropp: Mangus Westerhagen Ilseng, Ovar Skjevdal, Atle Skjevdal, Markus Sæter, Nicolai Tjernsli Larsen, Henrik Bøhler Evensen, Mathias Vikane, Even Myren Nybø, Andre Jørgensen, Simen Scharning, Jon Erik Tolo, Simen Langfoss Bjørnerud og Ludvik Hoel.