Opprykket røyk fem minutter på overtid

Det er heller ikke første gangen de siste årene at laget spiller avgjørende match i siste serieomgang. Både Andre Thomsen, Stian Westerheim og Chris Lundhaug har vært i samme situasjon flere ganger før.

FUVO har ikke ledet serien siden i sommer, og reiste til Bruvollen litt smånervøse, men med viten om at de hadde alt å vinne. Uansett om laget gjorde jobben sin, så var de avhengige av at Ull/Kisa2 ikke gjorde sin.Før siste matchen skilte det ett poeng mellom lagene, men Ullenensaker-laget har betrakelig bedre målforskjell, så FUVO MÅ vinne, samtidig som Ull/Kisa2 måtte avgi poeng i deres møte med EIF.

Kisa 2 ledet 2-0 til pause, samtidig stod 0-0 mellom Blaker og FUVO. Mao Kisa 2 så ut til å cruise inn til opprykk.

Så slo EIF tilbake to ganger, samtidig som Henning Myrvold sendte FUVO i ledelsen etter 86 minutter. Dessverre var det ikke over på Jessheim stadion. Fem minutter på overtid scoret hjemmelaget og rykket opp på bekostning av FUVO, som vant 1-0.

Det vil seg liksom ikke for FUVO. I sju minutter var laget i 3.divisjon, for så å se opprykksdrømmen renne ut i vasken på overtid. I fjor rykket man ned med to mål færre scoret enn Skedsmo, så flaks er ikke noe man har hatt på Opakermoen de to siste sesongene.

Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Baktiar Rzaev, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Mergim Shurdiqi, Henning Myrvold.