R&Å avsluttet med seier

Meget tung høst for begge lagene

Hauerseter hadde mest å spille for. Før den siste serierunden lå laget under nedrykksstreken og måtte vinne for å ha et lite håp om å få spille i 4.divisjon også i 2019. Samtidig måtte Fet2 tape sin kamp. R&Å hadde på sin side bare æren og en topp 10 plassering å spille for.

Det var gjestene fra Årnes som tok tak i kampen fra start og etter et drøyt kvarter tok de også ledelsen ved Mads Elvethun Hansen.  Målet kom etter at Mattis Haug headet ballen til Elvethun Hansen, som tok den på kassa, før han plasserte den sikkert i mål. Dette resultatet holdt seg helt til det 43.minutt. Da pekte dommeren på straffemerket etter en takling inne i R&Å-boksen. Straffen ble satt inn av tidligere R&Å-spiller Jonas Eng.

Lasse Holum Hansen med sitt 20. mål for sesongen.

Det tok kun tre minutter av andre omgangen før de blåkledde på nytt tok ledelsen. Et perfekt slått innlegg fra Mads Elvethun Hansen fant veien til hodet til toppscorer Lasse Holum Hansen, som headet inn sitt 20.seriemål for sesongen.

Hauerseter så mer og mer fortapte ut, og R&Å styrte det meste av det som skjedde utpå den meget fine kunstgressmatta på Nordkisa stadion. Etter hvert ble de mange bytter hos R&Å, og en av dem skulle også få æren av å fastsette sluttresultatet til 1-3. Thomas Wiksaas kom rett fra innbytterbenken til å score sitt første mål for a-laget.

Til tross for seieren forble Raumnes & Årnes på 11.plass med 30 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Øystein Riise Pedersen, Simen Holter, Simon Petersen, Jørgen Aaserud, Mattis Haug, Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen og Fredrik Autio.

Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Magnus Krefting Hansen, Markus Grønvold, Fredrik Stenbro, Thomas Wiksaas