Hvam avsluttet sesongen med å ta sin sjette strake seier

Toppscorer Marius Rognerud med sitt 15.scoring for sesongen

Etter å ha tapt for SIF/FUVO3 og Sørumsand i de to første kampene etter sommerferien har Hvam-toget virkelig avsluttet sesongen i ekspressfart. I stigende rekkefølge har de slått Dalen, Fet3,Fjellhamar3, Hauerseter 2 og Ytre Rælingen, før avsluttet sesongen med å vinne 1-3 over Lillestrøm 4 og med det ta sin sjette strake seier.

Spesielt har vi latt oss imponere over evnen til å vinne jevne kamper. Mot Dalen og Fjellhamar 3 ble det 1-0 seire, mens man slo kjapt tilbake mot Fet3 da de reduserte til 2-1 i en kamp som endte 3-1.

Den evnen fikk de også bruk for mot Lillestrøm4. Riktignok tok Hvam ledelsen 0-1 allerede etter 7 minutter ved Marius Rognerud, men hjemmelaget svarte kontant, og lagene gikk til pause med 1-1.

I andre omgang beviste Hvamsingene nok en gang hva som bor i dem. Halvveis ut i omgangen sentret Stian Bøsterud kula til toppscorer Rognerud inne i LSK-boksen. Alene med keeper hadde han ingen problemer med å sende Hvam på nytt opp i ledelsen. Hans 15. seriemål for sesongen.  Like etterpå fastsatte Henrik Paulsen sluttresultatet til 1-3 til Hvam.

Som dere kan se av tabellen under så har Hvam et stykke opp til Sørumsand2, men de har på sin side stort sett stilt toppet mannskap i hver eneste kamp. Dvs de fem beste fra a-laget har spilt de fleste rekruttkampene også. Ned til Fjellhamar 3 på tredjeplass har imidlertid Hvam hele ni poeng.