Håndball G12: Haga best i lokaloppgjøret mot Sørumsand

Bildet f.v.; Henrik Sakshaug, Daniel Gruszsynski, Isak Svartangen, Benjamin Sefring, Tobias Olsen, Patrik Holmøy, Ruben Kværner og Ludvig Bergh Salamonsen.

Det var vertene som åpnet målprotokollen.  Lagene fulgte hverandre i første halvdel av omgangen, hvor ingen av lagene var mer enn 1 mål foran.  Men så satte bruntrøyene et skikkelig forsvar, og med en meget god keeper i Tobias Olsen, så dro de mer og mer ifra i målprotokollen.  Slapp faktisk ikke inn et eneste mål i denne perioden, men de greide å score 5 til pauseresultat 8-3.

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette forsvarsspillet, men litt mer konsentrert i angrepsspillet.

Dette fungerte ikke i begynnelsen av den andre omgangen, og det tok nesten 9 minutter og en Time-out før bruntrøyene fikk hull på byllen!  Da hadde gjestene scoret hel 3 ganger. Men da kom vertene på rett spor igjen og resten av omgangen var en ren stillingskrig hvor de fulgte hverandre i målprotokollen. Med bruntrøyene i føringen. Da de sortkledde blåste for full tid, stod det 14-11 til Haga på måltavla og dagens andre seier i lokaloppgjøret var et faktum.

Det var utrolig mye positivt å ta med seg videre fra dette oppgjøret. Veldig motiverende for oss trenere å se at de faktisk gjør det vi trener på.