Nes Innebandyklubb holdt godt følge med serielederen i to av tre omganger

Nes Innebandy – Drøbak/Frogn 4-11 (1-1, 2-4, 1-6)

Robin Vekne Strøm sendte Nes Innebandyklubb i ledelsen, men gjestene utlignet like etterpå. 1-1 etter første omgang ble til 1-3 noen få minutter ut i andre omgang. Hjemmelaget var imidlertid helt klart med i kampen og reduserte til 2-3 på selvmål. Drøbak/Frogn økte til 2-4, før Simen Utne reduserte til 3-4, på pasning fra Sondre Joelsen Dyre, sju minutter ut i andre omgangen.

Drøbak/Frogn avgjorde matchen da de scoret ett mål på tampen av andre omgangen og to i starten av tredje omgangen. Sekunder etter at bortelaget gikk opp til 3-7, reduserte Robin Vekne Strøm til 4-7. Dessverre kom ikke hjemmelaget nærmere, i stedet scoret gjestene kampens fire siste mål og vant kampen 4-11.