Håndball G11: Seier på en tung dag for Hagaguttene

Bildet fra v; keeper Marius Qvigstad, Mathias Andreassen, Benjamin Sefring, Max Myrseth, Emilio Markussen, Sebastian Berg Olsen, Wilhelm Gjertsen, Isak Kværner, Kristoffer Snøtun og Henrik Sakshaug

Gutter 11 år: Haga- EIF  12-9

Det gikk nesten 7 minutter før første scoring i kampen, ualminnelig lang tid til disse guttene å være. Og da var det EIF som fikk det første målet. Deretter hadde bruntrøyene en god periode, og scoret 5 ganger, før EIF fikk sitt neste mål. Etter det var det lite som fungerte for Hagaguttene framover, og motstanderen spiste seg innpå til det stod 6-4 til Haga, da pausesignalet gikk.

I pausen fikk guttene beskjed om å få fart på beina og ballen. De hadde altfor stillestående spill i første omgang, og dårlig konsenstrasjon i kast og mottak.

7 minutter ut i andre omgang stod det 7-7. De siste 10 minuttene begynte guttene fra Haga endelig å vise noe av det spillet de er gode på, og de dro sakte i fra motstanderen i sluttminuttene. Til slutt viste måltavla hjemmeseier 12-9 til bruntrøyene. Dagens store spiller hos Haga var keeper Marius Qvigstad, som hadde mange gode redninger.