Håndball: Var duket for et skikkelig lokaloppgjør når Haga og R&Å braket sammen i Jenter 10 klassen.

Bildet: Bak f.v.; Luna Øyan og Julie Walseth. I midten f.v.; Jessica Gran, Bertine Amundsen, Oline Evjen Røkke, Selma Holmøy, Mathilde Norum, Emma Holmøy og Henriette B Albertsen. Foran; Leah Kopperud.

Jenter 10 år: Haga – R&Å 8-5

Kampen startet som et lokaloppgjør skal gjøre, tett og jevnt. Gjestene åpnet scoringene og tok ledelsen 1-0. Den holdt ikke lenge før bruntrøyene utlignet og litt senere, tok ledelsen.  Rett før pause utlignet R&Å igjen, og omgangen ebbet ut på 2-2. En målfattig omgang, med lite tempo og mye pasningsfeil fra begge lag.

Den andre omgangen startet bedre for bruntrøyene, de tok ganske kjapt ledelsen og denne bare økte utover i omgangen. Var til tider bedre angrepsspill i den andre enn den første omgangen. Men laget har fortsatt litt å gå på.  Da de sortkledde blåste for full tid, stod det 8-5 til Haga på måltavla.

En flott seier i lokalderbyet til de lovende Hagajentene.