Nes Innebandyklubb med sterk borteseier

Akerselva 4 – Nes Innebandyklubb (1-1,0-2,0-0)

Hjemmelaget tok ledelsen etter 13:08, men Simen Utne skapte likevekt i regnskapet da ha utlignet til 1-1, fem minutter senere.  2:52 ut i andre periode sendte Erik Røseid gjestene i ledelsen 1-2, på pasning fra Henrik Ringnes Larsen.  Like etterpå fikk Røseid to minutter, men Nes-gutta hold unna og 9:25 ut i matchen satte Andre Bødker spikeren i Akerselva-kista, da han fastsatte sluttresultatet til 1-3 til Nes Innebandyklubb.

Med seieren klatret Nes forbi Akerselva 4 og opp til en tredjeplass på 4.divisjonstabellen.

Neste kamp for Nes er søndag 9.desember, borte mot Holeværingen

Nes stilte med følgende lag: Henrik Ringnes Larsen, Sondre Joelsen Dyre,Martin Lerdahl,Robin Vekne Strøm, Simen Utne, Simen Roterud, Andre Bødker, Eirik Skallerud Lunder, John Magnus Bakken, Severin Skjæret, Jonas Heimstad Furesund, Mårthen Roland Hedberg, Magnus Schi Nordvold, Erik Røseid og  Jørgen Skovereng