Haga oppsummerer fotballsesongen 2020

Sportslig aktivitet
I 2020 har Haga hatt 6 lag i barnefotballen (6 – 12 år), G/J 6, G/J 7, G8, J9 og G9. G12 har denne sesongen samarbeidet med Hvam og Raumnes/Årnes for å stille lag. I ungdomsfotballen har vi samarbeidet med Hvam og Raumnes/Årnes i Team Nes. I Team Nes har vi lagene G13, G14, G16 og G19/Junior. Haga seniorlag skulle på sin side spilt i 9.divisjon.

Større arrangement og cuper har i all hovedsak blitt avlyst, på grunn av smittevernhensyn.

A-laget
Haga senior skulle spille i 9.divisjon i 2020, etter en dårlig sesong i 2019 som resulterte i nedrykk. Laget fikk tilbud om å beholde plassen i 8.divisjon, men laget var samstemte om at det var bedre å spille i 9.divisjon. Sesongoppkjøringen startet ganske bra med relativt godt oppmøte på treninger. Det var planlagt et par treningskamper, men like før de skulle spilles ble landet lukket ned av Covid-|19.

Etter en periode uten noen form for fotball, startet treningene opp igjen med Covid-19 – vennlige treninger som inneholdt diverse øvelser og løping. Dette fortsatte fram mot sommeren og etter sommeren var det lenge håp om at sesongen skulle sparkes i gang i juni, august og september. Dette skjedde dessverre ikke. Etter treninger startet opp igjen i april/mai har det vært god vekst av nye spillere på A-laget. Det har kommet mange unge og lovende spillere som er ivrige og hever laget, samt at de fleste stiller opp på trening etter trening. I 2020 har det vært stabilt godt oppmøte på treninger med 15-20 stk. Dette lover godt mot neste sesong som forhåpentligvis settes i gang i 2021.

 

(Årsmøtereferat)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg