Tilbakeblikk fra 2005. Da FUVO skulle møte Gibraltar

Gibralter - FUVO

 

Nærmere enn dette kom ikke FUVO kamp mot Gibraltar. Her kun noen meter unna landslagsarenaen

I over 30 år var det ingen tvil hvor FUVO skulle reise på treningsleirer. Det var oppe og vedtatt at de skulle til Gøteborg i midten av april. Etter hvert prøvde de seg på en og annen tur til Danmark, men sur vind og ikke alltid like gode gressbaner gjorde sitt til at de på starten av 2000-tallet begynte å leke med tanken om å reise til «syden» på treningsleir

I 2004 sendte FUVO to representanter på sponset tur til Spania for å sjekke ut forholdene i Marbella/Malaga. Etter noen dager var det var to overbeviste karer som kom hjem til Norge og som kunne fortelle om store leiligheter, sol og ikke minst grønne fine gressmatter. Sportslig utvalg i klubben brukte ikke mange minuttene på å bestemme seg for å gå for å gå for Malaga som destinasjon for treningsleiren 2005.

I forkant av treningsleiren ble det inngått en avtale via reiseselskapet om en kamp mot landslaget til Gibraltar, som ligger en drøy time fra leilighetskomplekset. Gibraltar var på den tiden ikke medlem av UEFA, og med sine totalt 8 lag i serien så var de klare for en kamp mot et norsk 3.divisjonslag lørdag 19.mars 2005. FUVO-spillerne gledet seg som små unger til å spille “landskamp”, men gleden ble kortvarig.

Dessverre skjedde det ting man ikke kunne forutse et par dager etter FUVO ankom Spania og kampen måtte avlyses. I stedet måtte FUVO «nøye» seg med kamp mot det sveitiske 2.divisjonslaget Wiesedangen.

Men FUVO trente på samme anlegg som det Norske landslaget benytter i disse dager 🙂

Bak fra venstre. Pål Fjeld(ass trener), Magne Gruehagen, Håvard Pedersen, Marius Munkelien, Marius Berg, Daniel Emanuelsen, Steve Johnsen, Kenneth Haslie, Andre Woldsnes, Jon Slåtsveen(trener) og Jøran Ilseng(oppmann). Foran fra venstre, Eivind Husås, Emil Sundby, Vidar Byfuglien, Trond Einar Finstad, Mathias Onsrud, Petter Bjørseth, Magnus Thesen, Ludvig Skovereng og Hans Werner Sætran

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

 

Ecit Årnes 2020

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg