Ny medalje til Jenny Stene

Norges Skytterforbund skriver følgende på sin facebookside:
Norges siste medalje i EM ble sikret av Jenny Stene og Simon Kolstad Claussen, som vant bronsefinalen på 50 meter mixed team i ettermiddag.
Jenny Stene og Simon Kolstad Claussen ble opprinnelig nummer fem i konkurransen med 588 poeng, men rykker opp en plass. Jeanette Hegg Duestad og Henrik Larsen var først kvalifisert for bronsefinale.
I semifinalen endte de som nummer tre med 590 poeng, men i etterkontroll fikk ikke Henrik skytterjakka godkjent i stivhetskontroll, selv om han har testet jakka to ganger tidligere i EM uten problemer.
Lavere temperatur og høy luftfuktighet i dag kan ha påvirket jakkas stivhet. Norge bruker samme skytterklær som store deler av de andre utøverne i EM.
Bronsefinalen
Herlig spenning i en finale der Simon skjøt knestående og Jenny stående. Norge har aldri deltatt i en slik type konkurranse, men hadde overtaket på finnene gjennom største delen av bronsefinalen. Vi gratulerer Jenny og Simon. Herlig 😀
Norge vant dermed 2 gull, 3 sølv og 2 bronse – totalt 7 medaljer på 50 meter. Imponerende at vi er på pallen i samtlige seks øvelser, det bekrefter stor lagkapasitet på 50 meter. Strålende levert.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg