Nes/Ullensaker 16U klatret opp på 2.plass etter ny seier

16 U C Nes/Ullensaker – Ringerike 6-5 (5-1,1-3,0-1)

Nes/Ullensaker tok i mot tabellnabo Ringerike til kamp i Runnirinken mandag. Lagene stod med en seier i hver i oppgjørene så langt i sesongen, men store gulroten for hjemmelagets spillere lå i at de med seier ville klatre forbi Ringerike og opp på andre plass på tabellen.

Hjemmelaget leverte en strålende første periode

Første periode var et fyrverkeri fra Nes/Ullensaker. Allerede etter 28 sekunder tok vertene ledelsen ved Aurora Lisel Winther-Johannessen. Sju minutter senere doblet Stor René Grinden ledelsen og rett etterpå satte han inn 3-0.  Lean Amandus Hansen Aasen var nest sist på begge scoringene, i tillegg til mål nr fire som kom etter elleve minutter. Målscorer denne gangen var kampens poengkonge, Vegard Sundheim Sandum. Han satte også inn 5-0, før Ringerike satte inn sitt første for kvelden rett før periodeslutt.

Slapp Ringerike inn i matchen i andre periode

Ringerike skapte spenning i matchen da de scoret to mål i starten av andre periode, men et kvarter ut i perioden gjorde Vegard Sundheim Sandum alt selv og økte til 6-3. Bortelaget svarte med å gå rett i angrep og redusere til 6-4 som også var resultatet før siste periode.

Det holdt akkurat til seier

Virkelig spenning kampen ble det da Ringerike reduserte til 6-5 et lite stykke ut i tredje periode. Heldigvis klarte Nes/Ullensaker-spillerne å holde unna og ta sin tredje strake seier og med det klatre opp på andre plass på tabellen.

Neste kamp for Nes/Ullensaker er 4.mars, borte mot Jar 2

Nes/Ullensaker stilte med følgende lag: Leon Amandus Hansen Aasen (0+3), Aurora Lisel Winther-Johannessen (1+0), Elis Olavi Aspholm, Mikael Olsen Flatner, Jaroslav Vaido (0+1), Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll, Storm René Grinden (2+1), Vegard Sundheim Sandum (3+1), Sander Brenni Johnsen, Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Herman Oskar Brennum, Marcus Aasvangen, Tage Gebecke Slydal (0+1), Mats Skrede, Kevin André Bjerknes-Hagen og Erik Ludvig Nesje Christell