3.div damer. Ny seier til Girlsa fra FUVO

16-årige Madelen Dahlstrøm scoret ett mål i 4-1 seieren over Fjellhamar

Damelaget til FUVO fortsetter fremgangen fra 4. divisjon opp til 3.divisjon. Onsdag kveld var laget på besøk hos Fjellhamar, og nok en gang endte det med tre poeng til til laget fra Opakermoen.

Kampen startet forrykkende med to scoringer i løpet av kampens seks første minutter. Først scoret Marianne Tollhaug for FUVO, før Fjellhamar utlignet tre minutter senere. 1-1 holdt seg til ett minutt ut i andre omgang, da sendte 2003-modellen, Madelen Dahlstrøm, FUVO på nytt opp i ledelsen. Ti minutter senere la Oda Folmo Myhr på til 3-1 til gjestene og med tjue minutter igjen å spille fastsatte Susanne Martine Ødegaard sluttresultatet til 4-1 til FUVO