3 løpere fra Nes Ski gikk fredag junior-NM

Sondre Bjørkeng Pedersen fra Nes Ski gikk fredag ettermiddag inn til en 146.plass på 10 km klassisk i klassen M19/20 år.(Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Tre løpere fra Nes Ski deltok fredag i Junior-NM på Savalen. Først ut var Sunniva Reite Martinsen som gikk sin 5km på tiden 20:01.2. Dette holdt til en 49.plass av totalt 107 startende i klassen Kvinner 17 år. Hun var 2:36.7 bak vinneren, Maria Hartz Melling fra Konnerud IL.

Ola Spigseth var neste Nes Ski løper ut. Han gikk sin 10 km i klassen menn 17 år på 33:30.5, noe som holdt til en 58.plass av totalt 186 startende. I mål var han 2:34.6 bak Johannes Staune-Mittel, som vant løpet.

Siste løper ut fra Nes Ski var Sondre Bjørkeng Pedersen. Med tiden 32:39,5 endte han på 146.plass av totalt 216 i klassen menn 19/20 år. I likhet med M17, så var distansen 10 km klassisk. Vinner av løpet var Håvard Moseby fra Kjelsås. I mål var 5:02.0 foran Bjørkeng Pedersen.