FUVO-damene holdt seriemesteren til uavgjort

FUVO-damene åpnet høstsesongen med å tape et jevnt borteoppgjør mot kveldens motstander Gjelleråsen med 1-0, for så å vinne fem av de seks siste matchene. Senest for to dager siden snudde de 0-1 til 2-1 seier etter scoringer av Ida Nilsen Bergersen etter 81 minutter og Oda Folmo Myhr etter 86 minutter.

Kveldskampen på Funnefoss Kunstgress ble jevn og spennende til siste spark på ballen. Gjelleråsen startet første omgangen best og etter 17 minutter sendte U15-landslagspilleren Thea Kyvåg gjestene i ledelsen med et velplassert skudd nede ved stolperoten. Vertene kjempet seg etter hvert inn i matchen og begynte også de å skape litt. Etter en halvtimes spill endte et innlegg fra høyre inn i boksen til en umakert Ida Nilsen Bergersen, som breidsidet ballen over målstreken.

Andre omgangen var som første jevn,der begge lag kom til gode målsjanser. På overtid fikk Ida Nilsen Bergersen en kjempemulighet, men avslutningen sneik seg for FUVO-damene dessverre på veil side av stolpen.

Uavgjort mellom de to øverst på tabellen betyr at Gjelleråsen er serievinner og klar for kvalik til 2.divisjon. FUVO på sin side beholdt 2.plassen med 38 poeng, tre foran Aurskog-Høland, med to kamper igjen å spille.