4.div oppsummering 21.serirunde+statistikk

Denne serierunden

Det nærmer seg slutten på årets sesong og den 21.serirunden ble preget av to lag som snudde sine kamper som igjen gjorde store utslag helt i toppen av tabellen. Skedmso ledet 2-1 over Sørumsand, men gjestene snudde og vant 2-3. På Bjørkelangen gikk Aurskog-Høland opp i 2-1 i det 86.minutt, men FUVO snudde med scoring i 89. og 92. minutt. Det som kunne vært ett poeng mellom FUVO og Skedsmo ble i stedet til sju. Det var for øvrig åttende gangen i årets sesong at FUVO snur 0-1 til seier.

Etter 7 serierunder ledet Skedsmo serien med 21 poeng, fem poeng foran EIF og seks foran FUVO, som da stod med 15 poeng

Ellers tok Eidsvold Turn 2 en meget viktig seier hjemme mot Strømmen 2. Det betyr at de nå er á poeng med Fet på tredje siste. Ellers så snudde det mye om i 4.divisjon som leverer varene uke etter uke. Lagene fra 3. til 10.plass byttet alle plasser til den store gullmedalje.

Denne uken var det mange overraskelse er Sørumsand, som to ganger ble liggende under mot Skedmso, men som slo tilbake og vant til slutt 3-2. I våres påførte Sørumsand den daværende serielederen sesongens første tap

Denne ukes spiller er Magnus Iversen fra EIF. Nok en gang kom han inn fra innbytterbenken og avgjorde en match. Tjue minutter før slutt inntok han banen, og med scoring i det 84. og 90 minutt snudde han kampen til EIF sin fordel i borteoppgjøret mot Rælingen.

Følgende spillere scoret to mål eller mer denne serierunden

To mål: Ingolfur Orn Kristjansson  og Niklas Brenna Karlsen (Eidsvold Turn 2  6-2 mot Strømmen 2), Bessijan Kastrati (Strømmen 2 2-6 mot Eidsvold Turn 2), Steffen Nystrøm (Kløfta 4-0 mot Fet), Andreas Henriksen Kvistad (Fjellhamar 2-1 mot R&Å), Magnus Iversen (EIF 2-1 mot Rælingen), Per-Einar Martila (Blaker 3-2 mot Lørenskog 2)