4.div. Oppsummering av 2.serierunde

To lag med full pott – to med smultring

Etter to serierunder er det kun seriefavoritt Skedsmo og underdogsen Sørumsand som står med full pott. Kløfta kan med seier over Aurskog-Høland 15.april også stå med 6 poeng.

Det er tidlig å fastslå noe som helst, men i bunnen er det ingen ting som tyder på at Eidsvold Turn 2 vil komme seg ut av nedrykkssumpa i løpet av de nærmeste kampene. Laget er sammen med Fjellhamar de to eneste lagene som etter to serierunder står med smultring i poengfangsten

Tre kamper ble avgjort helt på tampen

Noen overraskende resultater var det naturlig nok også denne serierunden. Fjellhamar spilte en god første omgang mot Skedsmo i seriepremieren, men tapte etter en dårlig 2.omgang. I kampen mot et ungt Lørenskog 2-lag, slo de tilbake tre ganger, men til tross for at de utlignet til 3-3 etter 89 minutter, endte det til slutt med et surt 3-4 tap, etter at Dennis Bal Singh satte inn vinnermålet på overtid.

Ett Fet lag stinne av selvtillit etter seier over FUVO i seriepremieren, klarte kun 2-2 i bortemøte med Strømmen 2. Det til tross for at Strømmen 2 fikk utvist en spiller i slutten av 1.omgang.

Det betyr at to av de tre 2-lagene tok sine første poeng, mens den største dumpekandidaten, Eidsvold Turn, fikk sekken full mot Skedsmo. Hele sju baller måtte lagets keeper hente ut av nettmaskene. Det betyr at til tross for at det ble tidlig exit i cupen for Skedsmo, så har de fått en drømmestart med seks poeng og hele 11 scoringer på sine to første matcher i seriespillet.

Det er heller ingen tvil om at det er litt overraskende at det er Sørumsand som er det andre laget som står med full pott.De har imidlertid vært både gode og heldige, og står etter to serierunder med 2 x 2-0 over henholdsvis Strømmen 2 og R&Å.

Ellers tok FUVO en viktig seier mot opprykksrival EIF. En kamp hvor laget fra Opakermoen fikk utvist en spiller på stillingen 0-1, men snudde og vant 2-1, etter en diskuterbar hendelse i forkant av Kim Brenna sitt vinnermål.