4.divisjon. Vi presenterer Lørenskog 2

Lørenskog logo

Lørenskog 2 har vært ett jojo lag mellom flere divisjoner de siste årene. Siden 2014 har de rykket opp og ned hele fem ganger. 2016 og 2017-sesongen endte begge med nedrykk fra 3. til 5.divisjon. I 2018 rykket laget opp igjen til 4.divisjon. Etter halvspilt 2019-sesong lå laget under nedrykksstreken, men en god høstspurt gjorde sitt til at laget klatret opp på en sikker 8.plass.

Vi har tatt en prat med Rune Dybvik og hørt hva han tror om årets sesong for Lørenskog 2

Hvordan har oppladinga til årets sesong vært?

 • Vi prøver en litt ny konstellasjon i år i og med at det har vært mye surr med rekruttlaget de siste sesongene. Vi har derfor en stor seniortropp i år som har alle treninger felles. Denne består av ca 30 utespillere og 3 keepere og skal serve begge lagene våre (3 og 4 divisjon). Dette har fungert bedre og bedre utover vinteren og vi følte virkelig at vi var på gang nå som pausen forståelig nok kom pga coronaviruset.

Resultater i treningskamper?

Lørenskog2 – Grorud2        0-0

Ullern2 – Lørenskog2             2-4

Lørenskog2 – FUVO               2-2

Lørenskog2 – Sagene 5-2

Hva er lagets målsetning for årets sesong?

 • Målsetning i 4.divisjon er topp 5, men viktigst av alt blir det å holde seg langt unna nedrykksstreken. Vi tror at en mer organisert treningshverdag og mer stabile kamptropper vil bidra til et langt mer stabilt og sterkere rekruttlag i Lørenskog i år. Vi vil i år stille med spillere som trener sammen og som har helt andre relasjoner til hverandre enn før hvor det har blitt rasket sammen spillere fra 3-4 ulike lag til kampene.
 • Vi har mange unge, spennende spillere i klubben som ser på gode prestasjoner i 4.divisjon som inngangsporten til mye spilletid i 3.divisjon. Vetle Rygh vil også være fast kampleder i 4.divisjon, noe som også vil skape trygghet og stabilitet for spillergruppa. Vetle er et stort trenertalent som vi er sikre på at vil løfte denne gruppen spillere i Lørenskog.
 • Jeg tror vi skal klare å matche alle lag i divisjonen i år, men mangelen på erfaring og fysikk vil nok koste oss en del poeng også i år. På løpskraft skal dog ingen ta oss. Samtlige av spillerne som spiller disse kampene har en treningshverdag med 4 økter i uka i tillegg til kamp og det er nok i toppen av avdelingen hva kommer til treningsmengde. Kommer nok ikke til å ha mange spillere på over 70kg på banen i 4.divisjon i år og det kan slå begge veier.

Hvem tror du vil kjempe i toppen av tabellen?

 • Seriefavoritter i 4.divisjon er fryktelig vanskelig å tippe, da divisjonen er jevn. Jeg synes allikevel at Kløfta og Skjetten er de to lagene som ser mest spennende ut på papiret. Skedsmo er nok laget med høyest ambisjonsnivå, så får vi se om de lever opp til sine egne ambisjoner. Bak de 3 tror jeg det blir et bikkjeslagsmål hvor alle vil ta mange poeng fra hverandre.

Hvem tror du vil slite i bunnen av tabellen?

 • Mer eller mindre umulig å tippe. Sørumsand og Årnes har mista mange fra i fjor, Gjerdrum som nyopprykka er jo aldri godt å vite…..men ser ingen klare “dumpekandidater” i år sånn som Rælingen kanskje fremstod som i fjor.

 Hvilken spiller hos dere selv har du størst forventning til i årets sesong?

 • Se opp for Lauritz Skjelle i år. Midtstopper født i 2002, med null minutter seniorfotball i fjor. Har jobbet tett med og fått en del gode tips i sesongoppkjøringen av undertegnede og han har tatt enorme steg bare siden januar. Hvis han holder beina på bakken og holder fokus på det han skal tror jeg han kan bli årets komet i klubben.

Hvem i laget tror du vil ta størst steg fremover i løpet av året?

 • Vi har 3-5 2002 gutter som sannsynligvis kommer til å spille mye i 4.div (og sikkert også 3.div) i år. Henrik Hauge fikk dessverre en stygg skade og er nyoperert, men så farlig god ut før denne. Med utsatt sesongstart kan han rekke mer av sesongen enn vi fryktet. Skjelle er allerede nevnt. Tobias Myhre og Tommy Aandeviel eller noe i den duren kan også bli spennende spillere å se i 4.div i år. Alle disse har stort potensiale og med en sesong med seniorfotball på baken vil de forhåpentligvis se mye bedre ut i de siste 5 kampene enn de første 5. Hvis ikke har vi i trenerteamet missa på noe.

 Hvem tror du blir toppscorer i 4.divisjon og hvem tror du blir lagets?

 • Toppscorer for oss selv i 4.divisjon er umulig å tippe da vi ikke vet hvem som kommer til å spille mye 4.divisjon for oss enda. Vi har som sagt 30 utespillere i troppen, tipper over 20 av de har ambisjoner om å spille i 3.divisjon.
 • Toppscorer i 4.div stinker vel Moltzau om han holder motivasjonen oppe, hvis han gir litt blanke blir det en av spissene til Kløfta eller Skjetten.

Hva er lagets sterkeste side?

 • Tror ingen vil slå oss på løpskraft. Alle våre spillere trener 4 økter i uka i tillegg til kamp, det er nok i toppen i fjerdediv og det håper jeg vi får se i de siste 20 minuttene av kampene. Av de 11 målene som er scoret i treningskampene i år er 10 av de scoret siste 25 minuttene…..stod vel 1-1 til pause mot Sagene, siste 25 så de ut som kjegler mens vi løp som antiloper.

Hjemmeside/Facebookside

 • Vi er ikke så gode på sånt, men har en aktiv instagram som heter Lørenskog a-lag hvor også 4.divisjonslaget oppdaterer sine kamper osv.

 

Spillere inn: Daniel Støer (Ny fra Rilindja), Tommy Aandewiel (egen juniorstall), Minyan Tyson Gaye (ny fra Romsås), Drilon Zeneli (egen juniorstall), Tobias Myhre (egen juniorstall), Jake Martin (Ny fra Strømmen),Robin Singh (Ny fra Holmlia), Henrik Hauge (egen juniorstall), Lauritz Skjelle (Egen juniorstall), Peder Loholt Kristiansen (Ny fra Løvenstad), Daniel Gullteig (Signert fra Grorud), Vuk Faijfric (Ny fra Rommen);Adrian Jedraszczak (ny fra Polen)

kommer også til å komme 2-3 til inn før sesongstart. Om disse spiller 3 eller 4 divisjon er som sagt umulig å si.

Spillere ut: Simen Kristoffersen (Fjellhamar), Keivan Ghaedamini (Skeid), Piotr Gawecki (Lagt opp pga kneskade)

Stallen:

Keepere: Ole Martin Drevland, Tobias Paulsrud Asplund, Adrian Jedraszczak (ny fra Polen)

Forsvarsspillere:Marius Andresen, Peder Loholt Kristiansen (Ny fra Løvenstad),Daniel Gullteig (Signert fra Grorud), Erlend Berg Farstad, Lauritz Skjelle (Egen juniorstall), Ole Forsberg, Andreas Fossmo, Daniel Støer (Ny fra Rilindja), Tommy Aandewiel (egen juniorstall), Jakob Erdal, Sander Neville Hagen

Midtbanespillere: Noah Skåttun, Lars Følstad, Simen Nygaard, Minyan Tyson Gaye (ny fra Romsås), Artan Xhaferi, Amir Daush, Drilon Zeneli (egen juniorstall), Tobias Myhre (egen juniorstall)

Angrep: Jake Martin (Ny fra Strømmen), Robin Singh (Ny fra Holmlia), Michael Singh

Dennis Singh, Aleksander Askildsrud, Zirak Ahmed, Mathias Kvalheim, Bleart Shishani

Henrik Hauge (egen juniorstall), Vuk Faijfric (Ny fra Rommen)

Kommer flere inn her.

Her er Lørenskog 2 sitt tabelltips

 1. kløfta
 2. Skjetten
 3. Skedsmo
 4. Aurskog-Hølend
 5. Turn2
 6. Blaker
 7. Gjelleråsen 2
 8. Fjellhamar
 9. EIF
 10. Strømmen2
 11. Sørumsand
 12. Gjerdrum
 13. R&Å
 14. Lørenskog2
 • Er jo klink umulig å forutsi denne sesongen, for alt vi vet kan jo alt bli avlyst, men man får jo bare se. Blir også spennende å se hvordan det er å ha en tropp som skal spille på to fronter og om spillerne som ikke får spille i 3.divisjon klarer å være mentalt sterke nok til å bruke 4.divisjon til en arena hvor de viser at de er for gode for nivået, eller om de blir så skuffa at de holder 6.divisjonsnivå. Det gjenstår å se.
 • En faktor som skader og evt avganger av viktige spillere i sommer være det som bikker det enten den ene eller andre veien både i 3 og 4.divisjon. På plussiden har man jo at hovedtrener Westvang har fått formell kursing i det å være fotballtrener. Når man ser på kompetansenivået til resten av trenerteamet er vi avhengig av at Westvang leverer på feltet i år for å utvikle spillerne og laget!

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg