5.div. FUVO 2 snudde 1-3 til 4-3 seier

To dager etter at a-lagene til Skedsmo og FUVO møttes til kamp var det klart for nytt møte mellom de respektive rekruttlag i 5.divisjon. Hjemmelaget endte i fjor på 6.plass, mens FUVO 2 er nykommer etter opprykket fra 6.divisjon.

Skedsmo 2 åpnet best og ledet 3-1 etter 27 minutter

Skedsmo2 kom klart best i gang og trøkket FUVO skikkelig på defensiven i starten av kampen. 8 Minutter var spilt da hjemmelaget tok ledelsen. De fortsatte å kjøre over gjestene, men etter et kvarter fikk plutselig FUVO 2 stor sjanse ved Nicholas Gjerde, men hjemmelagets keeper reddet mesterlig. Skedsmo 2 prøvde som sitt a-lag å spille tiki-taka fotball og ble i likhet med førstelaget straffet for det. Halvveis ut i omgangen utlignet Stian Aaserud til 1-1 på heading etter en godt slått corner fra Nicolai Elton Hauge. Dessverre for gjestene gikk det ikke mer enn to minutter før den neste ballen lå i nota i motsatt ende. Fire minutter senere økte Skedsmo 2 til 3-1 på et hardt skudd fra 20 meter.

1-1 ved Stian Aaserud

Lagene gikk til pause på stillingen 3-2

Da så det mørkt ut for FUVO-gutta, men de ga ikke opp mot et Skedsmo-lag som fortsatte å spille på seg brudd.  Det var spilt en halvtime da FUVO klarte å holde trøkket oppe etter en corner hvor ballen til slutt endte hos Nicholas Gjerde, som denne gangen var sikkerheten selv alene med Skedsmo-keeperen.

3-2 redusering ved Nicholas Gjerde

Stian Aaserud headet inn sitt andre og utlignet til 3-3

Nicolai Elton Hauge var veldig nærme utligning rett etter pause, men lobben hans endte dessverre i tverrliggeren. FUVO-spillerne var meget aggressive og med sitt høye press satte de Skedsmo-spillerne i problemer gang på gang. Allikevel fortsatte hjemmelaget å spille ”med hue under armen og armen i bind fotball”. 65 minutter ut i kampen var det dags for utligning til 3-3. Et perfekt slått frispark fra Elton Hauge fant veien til hodet til Stian Aaserud, som headet inn sitt andre og FUVO 2 sitt tredje mål for kvelden.

Stian Aaserud utligner her til 3-3

Nicholas Gjerde ble matchvinner

FUVO 2 var nå i flytsonen og slapp hjemmelaget til veldig får sjanser og troen på seier steg for hvert minutt som gikk. Med ni minutter igjen å spille så jobben Nicolai Elton Hauge til seg ballen og serverte den videre til Nicholas Gjerde, som var sikker som banken da han satte ballen inn i mål til 3-4 til bortelaget.

Det ble noen nervepirrende minutter på slutten, men til slutt kunne FUVO-spillerne juble for en seier og en knallstart på årets sesong i 5.divisjon.

Neste kamp for FUVO 2 er tirsdag 23.april, hjemme mot Fet

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Tobias Ness Mallberg, Andre Jørgenen, Torjus Murud Heiberg, Stian Westerheim, Herman Berg Smith, Stian Aaserud, Birk Øian, Nicholas Gjerde, Fredrik Thorset og Nicolai Elton Hauge. Benyttede innbyttere: Jonas Kaeomani Bjørkhaug, Aslak Bratlie-Bernal og Kenneth Codera Marques Larsen