6 på rad for FUVO 2

Sigurd Westby kom inn fra innbytterbenken og avgjorde og forlot banen med en verandaleppe

6.divisjon  Skårer – FUVO2 2-3 (1-2)

FUVO 2 stilte igjen med et godt lag og var store favoritter foran bortemøte med et Skåre- lag som har tapt de tre siste kampene. Det startet imidlertid dårlig for gjestene, som denne kvelden ble ledet av A-trener Jonny Hanssen.

Skårer scorte første

FUVO 2 startet de første minuttene friskt, men glemte å forsvare seg. Det tok ikke mer enn fem minutter før Skårer utnyttet dette med å ta ledelsen 1-0. De røde og hvitekledde brukte kun to minutter på å skape ballanse i regnskapet. Et innlegg endte hos Mikdad Cedra kaddour, som feide avgårde et skudd som hjemmelagets keeper måtte gi retur på. Og da dukket selvfølgelig målgarantisten Nicolai Elton Hauge frempå og headet ballen kontant i nettet. Hans åttende mål for sesongen.

Nicolai og Noah Sergio sendte FUVO i ledelsen

Noah Sergio Stensager, Mikdad Cedra Kaddour og Nicolai Elton Hauge var alle tre involvert i de to første målene

FUVO 2 var det førende laget, men falt litt for ofte tilbake i fella med å føre ballen i stedet for å la kula gå fra spiller til spiller. De er mye bedre trent enn Skårer, men gjorde det enkelt for hjemmelaget å forsvare seg. De gangene de lot ballen gjøre jobben, så ble det også målsjanser ut av det. Et stykke ut i første omgangen ble Noah Sergio Stensager spilt alene med keeper. Unggutten var sikkerheten selv og sendte bortelaget opp i 1-2 ledelse.

Innbytteren ble matchvinner for FUVO 2

Andre omgangen ble enda mer rotete. FUVO 2 spilte ikke som et lag, men en og en og det blir sjelden bra. Alt for ofte gikk enkeltspillere seg inn i gryta med Skårer-forsvarere og mistet ballen gang på gang.  Det ble noen nesten sjanser, men alt i alt en kjedelig omgang. Det var først på slutten at det ble litt futt. Det startet  med at innbytter Sigurd Westby FUVO2 opp i 1-3, så endte en helt uskyldig takling med at en Skårer tente på alle pluggene. Heldigvis var lagkameratene kjapt frempå og roet ned spilleren, samtidig som lagledelsen tok han av banen et par minutter senere. All honnør til Skårer for måten de taklet situasjonen på. Like før slutt så sendte en Skårer spiller i vei et skudd  som ikke hadde retning av mål, men som utrolig nok endte i nettmaskene. Det går ikke an å beskrive målet, du må rett og slett ha sett det “live” for å skjønne hvordan den ballen fant veien til mål. Det var imidlertid for sent for hjemmelaget og FUVO 2 kunne juble for sin sjette strake seier.

Neste kamp for FUVO2 er allerede i kveld torsdag 1.juni kl 1900, hjemme mot Fjellhamar 2

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Torjus Murud Heiberg, Simen Hauger Hanssen, André Jørgensen, Heine Risvik Paulsen, Fredrik Lillebekk, Birk Øian, Mikdad Cedra Kaddour, Noah Sergio Stensager, Jasman El Boumlali og Nicolai Elton Hauge. Benyttede innbyttere: Sigurd Westby, Marius Hegli, Tobias Ness Mallberg, Mats Herberg