8.div R&Å3 avsluttet med seier

Kenneth Stokkebryn Jensen avsluttet årets sesong med to scoringer

8.divisjon   R&Å 3 – Dalen 4-2 (0-1)

Martin Wiker sendte Dalen i ledelsen til pause

R&Å 3 møtte bunnlaget Dalen i den 8. og siste serierunden i årets 8.divisjon. Laget hadde egentlig ingen ting å spille for og uansett resultat så ville de ende på 6.plass. Men å avslutte med seier smaker alltid mye bedre enn tap. Dalen stod uten poeng før møte med R&Å 3 overrasket med å ta ledelsen før det var spilt fem minutter. Målscorer var tidligere FUVO-trener Martin Wiker. Hjemmelaget virket uinspirerte og tok litt enkelt på det i første omgang.

R&Å snudde matchen i andre omgang

Selv om R&Å gikk til pause med 0-1, så visste de at Dalen har for vane og slippe inn masse mål. På de sju første matchene hadde de sluppet inn over sju mål i snitt, så her var det håp for opptil flere scoringer i andre omgang. Det var bare å ta vekk håndbrekket og sette bilen på cruisekontrollen, så ville ting ordne seg. Som sagt som gjort. Fire minutter ut i andre omgang så utlignet Kenneth Stokkebryn-Jensen og ytterligere to minutter senere så sendte Kristian Skjeldal Mathisen hjemmelaget i ledelsen. Stokkebryn Jensen økte til 3-1 etter en time, men det ble litt spenning igjen da Martin Wiker reduserte til 3-2 med et kvarter igjen å spille. R&Å-spillerne beholdt roen og etter 84 minutter satte Håkon Bergh inn hjemmelagets fjerde og fastsatte med det sluttresultatet til 4-2.

R&Å3-trener Kristian Skjeldal Mathiesen konstaterte at det ble alt i alt en ok avslutning på en merkelig sesong

• Vi vinner en rotete kamp. Veldig tydelig at dette var siste match og vil mer enn vi makter spillemessig. Vi slipper inn to litt for enkle mål, men heldigvis scorer vi fire. Vi er flinke til å ikke stresse for mye i andre omgang og burde sikkert scoret 2-3 mål til. Men tross alt fornøyd med fire mål. Vi gleder oss allerede til neste sesong, som forhåpentligvis blir en normal sesong, sier Skjeldal Mathiesen avslutningsvis til Nesfotballen