9.div. FUVO 3 feide over Skedsmo 3

Yngstemann på banen, 15 år gamle William Fossum Østhaug, satte standarden med å putte FUVO3 sine to første mål

FUVO 3 – Skedsmo 3  5-1 (1-1)

William Fossum Østhaug med to mål

Det var to lag som ville spille fotball som møttes til kamp i 9.divisjon en sen fredagskveld i oktober. Selv om det var hjemmelaget FUVO som kom til de første store sjansene, så var det Skedsmo3 som tok ledelsen etter 18 minutter. Fem minutter senere endte en corner på hodet til Emil Holen, som headet kula inn mot mål der William Fossum Østhaug banket ballen de nødvendige cm over målstreken. Hjemmelaget fortsatte å være det førende laget, men kom ikke nærmere ny scoring enn et stolpeskudd fra Aleksander Persvangen-Johansen.

Løsnet skikkelig etter sidebytte

FUVO hadde fortjent å gå til pause med en ledelse, men manglet det lille ekstra. Vertene fortsatte å produsere målsjanser etter sidebytte. Først ut var Kenneth Larsen, som fikk to muligheter til å sette kula i nettet, men det ville seg ikke. Et kvarter ut i omgangen satt den endelig. Et aggressivt hjemmelag vant ballen litt innpå Skedsmo sin banehalvdel. Ballen gikk så fra Patrick Dariush til Emil Holen, som på sin side fant Håkon Borgersrud Grønvold utpå høyrekanten. Han la ballen inn i boksen der en Skedsmo-spiller forlenget ballen til William Fossum Østhaug, som smelte ballen i mål fra 16 meter. Noen få minutter senere tok Håkon Borgersrud Grønvold et raskt innkast til Emil Holen, som fosset nedover høyresiden før han la inn foran boksen til Aleksander Persvangen-Johansen, som økte FUVOs ledelse til 3-1.

De unge FUVO-gutta kjørte over gjestene, og med underkant av ti minutter igjen å spille så vartet de opp med et nytt godt angrep der ballen gikk fra venstre til høyre hvor Håkon Borgersrud Grønvold hadde en god dag og fant Emil Holen foran kassa Bang! så var FUVOs fjerde mål i boks.  Et par minutter senere så var rolle byttet om og Borgersrud Grønvold fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1 til FUVO3.

FUVO3 avslutter årets sesong med hjemmekamp mot Haga, mandag 25.oktober kl 1900

FUVO 3 stilte med følgende lag: Thomas Marsdal, Nicolay Snildal, André Jørgensen, William Fossum Østhaug, Christian Bendiksen, Patrick Dariush, Kenneth Codera Marques Larsen, Martin Nafstad  Bjerkestrand, Sivert Nybakk Søberg, Aleksander Persvangen-Johansen og Emil Holen

Benyttede innbyttere: Marius Attho Hallgren og Håkon Borgersrud Grønvold

Her er tre av fire målscorere samlet på ett bilde. Fra venstre William Østhaug Fossum. Aleksander Persvangen-Johansen og Emil Holen