Haga best i lokaloppgjøret mot R&Å

Hagastilte med følgende lag; Bak fra v; Marius Qvigstad, Remi Nilsen, Benjamin Sefring, Sebastian B. Olsen, Oskar Nørve og Daniel Baraas. Foran fra v; Wilhelm Gjertsen, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug og Ludvig B. Salamonsen.

Haga – R&Å 19-13 (6-7)

Kamp nummer to var Raumnes & Årnes, en motstander guttene alltid gleder seg til å møte. Moro med skikkelig lokalderby, kampene pleier å være jevne. R&Å har vært sterkest og tatt seieren de siste gangene lagene har møttes, og nå hadde bruntrøyene lyst til å spille bra mot den lokale motstanderen.

I tillegg hadde lærerne til Hagaguttene tatt turen til Neshallen, og det ga nok en ekstra inspirasjon til å vise hva de er gode for på håndballbanen. Gutta ble skikkelige glade da de fikk se dem på tribunen før kampstart.

R&Å ledet til pause

R&Å scoret det første målet, og Haga fulgte på med utligning. Deretter var Haga i føringen, før R&Å utlignet. Slik fulgte lagene hverandre gjennom hele den første omgangen. Til pause stod det 7-6 til Årnesguttene.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet. Framover skulle de ha mer bevegelse, og utnytte lukene bak et litt offensivt Årnesforsvar.

Haga avgjorde med sterk sluttspurt

Hagaguttene var klare for å vise alle på tribunen hva de er gode for, og starte opp med et høyt tempo. Bakover stod de med et knallsterkt forsvar. Sakte men sikkert dro de i fra, og halvveis ut i omgangen ledet de 14-10. Det nærmeste R&Å kom, var på 15-11. Da satte Haga inn en sterk sluttspurt, og vant til slutt 19-13.

I denne kampen var det 7 forskjellige målscorere, og alle spillerne bidro sterkt til det gode spillet både bakover og framover. Keeper i denne kampen var Marius Qvigstad, og han hadde 21 redninger. Bruntrøyene har to gode keepere, som til sammen bidro med 41 redninger i disse to kampene!

Framover har det løsnet i forhold til skuddplassering, og det er langt flere av skudden som nå omsettes i mål, enn det var tidligere i sesongen.

Ekstra moro var det også at både Mathias Andreassen og Remi Nilsen scoret sine første mål for laget i seriekamp.