FUVO og Team Nes G13 møttes til ny og spennende kamp

Sola viste seg fra sin beste side da FUVO og Team Nes møttes til returoppgjør på en grønn og innbydende kunstgressmatte på Opakermoen søndag. Da lagene møttes for ca to uker siden endte oppgjøret 5-5. Også denne gangen skulle et sulteforet publikum få se flere mål.

Team Nes til pause med 0-1 ledelse

Hjemmelaget kom til kampens første sjanse etter fem minutter, men like etterpå kom Team Nes til en enda større målsjanse som FUVO-keeper Anton Engen på mesterlig vis fikk slått i tverrligger og ut. Kampen vippet litt frem og tilbake, men med et lite initiativ til gjestene fra Team Nes.

Midtveis i første omgangen tok bortelaget ledelsen på et knallhardt skudd fra ti meter, utagbart for FUVOs sisteskanse. I omgangens siste spilleminutt fikk hjemmelaget en corner som ble stusset i tverrligger av en Team Nes spiller. Returen endte til slutt hos en FUVO-spiller, som sendte ballen i retning mål, men der stod en motspiller spiller på streken og fikk headet ballen vekk fra farlig område.

Alt i alt en fortjent ledelse til Team Nes i en relativt jevnspilt første omgang.

FUVO snudde 0-1 til 2-1

Innimellom vartet vartet  begge lagene opp med fine kombinasjoner og gode skuddforsøk. Men som i første omgang, ble også andre omgangen preget av brudd og kontringer imot.

Etter sidebytte var det imidlertid FUVO som var flinkest til å utnytte disse. Team Nes-keeperen hadde flere kvalifiserte redninger som gjorde sitt til at det stod 0-1 til det var spilt et kvarter av andre omgangen. Utligningen kom etter at vertene vant ballen på gjestenes banehalvdel og fra tolv meter feide Hadi Karimi i vei et skudd som fant veien til nettmaskene. To minutter senere ble Casper Martinsen spilt fri på høyrekanten og alene med keeper var han sikkerheten selv. Dermed hadde FUVO snudd 0-1 til 2-1 løpet av to minutter.

Team Nes avgjorde i siste minutt med en frisparkperla ala Christiano Ronaldo

Hjemmelaget kom til flere gode målsjanser, men en meget opplagt Team Nes-keeper var i det umulig hjørnet og reddet alt som kom i hans vei. Det hele så ut til å ebbe ut med seier til de røde og hvite, men med under ti minutter igjen å spille pekte dommeren på straffemerket etter en hands. Straffen ble sikkert satt i mål. Dermed stod det 2-2. I det neste angrepet kom FUVO til en god mulighet, men det ville seg ikke.

Like før slutt fikk bortelaget frispark fra 15 meter. Ballen duppet over muren og inn i nærmest hjørne. Ikke engang Christiano Ronaldo kunne utført det bedre. Det er var også noe av det siste som skjedde på Funnefoss kunstgress. Like etterpå kunne Team Nes-gutta slippe jubelen løs for 3-2 seier over erkerivalen.

En morsom, jevnspilt og målrik kamp som kunne bikket begge veier. En dårlig nyhet fra kampen er at FUVO-spiller John Woolnough brakk håndleddet. Vi passer på å ønske han god bedring

FUVO stilte med følgende lag: Anton I. Engen, Theo Løse, Casper Martinsen, Hadi Karimi, Ludvig Skoglund, Kristian Minge Hagen, Tobias Bratterud, Jonas Kaeomani Bjørkhaug, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud og John Woolnough