Haga 2 jenter 14 år med etterlengtet seier

Jenter 14  år.   Haga 2 – Vansjø/Svinndal 2 17-13 (10-8)
Først ute var Haga 2 som lørdag tok i mot Vansjø/Svinndal 2 hjemme i RSA hallen. Gjestene scorte først, men Haga svarte. Slik fulgte lagene hverandre utover i omgangen. Hagas midtforsvar slet med å komme ut på gjestenes skyttere, men fremover gled spillet fint. Etter 15 minutter stod det 6-7 på måltavla. Da bedret forsvarsspillet seg og resten av omgangen putta Haga 4 mot gjestenes ene, så til pause ledet hjemmelaget 10-8.

Andre omgang startet med et mål til hvert lag før Haga satt på turboen og økte til 14-9 5 minutter inn i omgangen. Gjestene reiste seg, scora 4 på rad og plutselig var det spenning igjen. En timeout gjorde susen. Haga stengte buret helt resten av kampen og det endte med en fin 17-13 seier i sesongens siste seriekamp for Haga 2.

Haga stilte med følgende lag: Sara Elise Aanerud (keeper), Karoline Kvernhaug, Selma Gribsrød Schøyen, Emma Thaweenan Thoresen, Luna Aakervik Øyan (8 mål), Adele Jacobsen, Leah Aase Rasmussen, Kaja Straaberg Holmen, Patrycja Okonek (9)