Amalie, Lotta og Tiril starter som nr 22,44 og 53

Lotta Udnes Weng fikk en strålende start på årets sesong med seier på sprinten, men tvillingsøster Tiril gjorde også en god figur og endte på 7.plass. Nes Ski sin tredje og siste representant, Amalie Haakonsen Ous endte på en meget hederlig 13.plass. Mao god innsats av samtlige løpere fra Nes Ski.

Mattis Sjøli fra Halmsås & Omegn var opprinnelig tatt ut blant 90 løpere som skulle gått løp lørdag og søndag, men han måtte dessverre trekke seg i siste liten pga sjukdom.

Han skrev følgende til Halmsås & Omegn sin facebookside

 • I utgangspunktet skulle jeg gå, men måtte trekke meg i siste liten, hvert fall fra lørdagens 15km klassisk. Har fått en runde med omgangssjuke og mye skal klaffe for at jeg kan gå på søndag. Veldig kjedelig å ikke kunne gå renn, spesielt når det virker som at det kanskje kan bli få store renn. Håper at jeg blir fort frisk og at det blir flere skirenn utover! Jeg har i hvert fall fått trent bra og tror det skal være mulig å gå noen gode skirenn utover vinteren!”

Søndag 22.november kl 1410

Helgen avsluttes søndag med 15km fri for menn og 10 km fri for kvinner. På startlisten på 10 km stiller Nes Ski med tre representanter. På start nr 22 finner vi Amalie Haakonsen Ous, mens Lotta Udnes Weng starter som nr 44. Med tredje siste startnummer finner vi Tiril Udnes Weng med startnummer 53. De to siste som starter er Heidi Weng og Therese Johaug.

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg