Andre strake seier for Team Nes gutter født 2006 sitt 11ér lag i Norway Cup

Team Nes gutter født 2006 sitt 11ér lag spilte på seg selvtillit med seier over Nesodden 2 i søndagens match, og den godfølelsen tok de med seg inn i mandagens kamp mot Hvittingfoss HSH, som for øvrig tapte 3-2 for Hølen IL i sin første match.

Om Hvittingfoss kan vi fortelle at det er et lite tettsted som ligger i Kongsberg kommune og som har ca 1100 innbyggere.

Avgjorde matchen med to scoringer i første omgang

Team Nes tok kommandoen i kampen fra start og kjørte periodevis over Hvittingfoss HSH. Et lite stykke ut i første omgangen pekte dommeren på straffemerket etter en hands inne boksen til Hvittingfoss. Fredrik Hanekamhaug var sikkerheten selv og sendte Team Nes i ledelsen. Noen minutter senere ble Åsmund Fallet spilt alene med keeper og kald som en fisk sendte han nesbuene i 2-0 ledelse, som også ble pauseresultatet.

Team Nes fortsatte å ha god kontroll i andre omgang, kom til flere gode muligheter til å punktere kampen, men klarte ikke sette spikeren i kista. Hvittingfoss kom til et par gode reduseringsmuligheter og Mathias Scharning Lundberg måtte ut i full strekk for å avverge den ene. Men alt i alt så ble andre omgangen en transportetappe og seieren var aldri truet.