Årets første hjemmeseier for R&Å 3

Marius Sormerud Johansen ble matchvinner for R&Å i hjemmemøte med Fet 3

R&Å3 har hatt en ok vårsesong, men hadde fremdeles til gode å ta poeng på hjemmebane på de fire første matchene før møte med Fet 3 tirsdag kveld. Våroppgjøret på Fet stadion endte 3-3. Nok en gang skulle det bli et jevnt oppgjør mellom to lag midt på tabellen i 8.divisjon.

R&Å 3 – Fet 3 3-2 (2-1)

Gøran Johansen hos R&Å3 konstaterte at laget ikke spilte noen god kamp, men ……

• Jeg følte vi hadde kontroll fra start av, skapte ikke de helt store mulighetene, men følte det var en kamp vi kom til å ta alle poengene.

Hofsrud bommet – Hofsrud scoret

Fet startet showet på Årnes stadion med en straffescoring etter tjue minutter som var av den meget billige sorten. Like etterpå var Semere Brhane i klar offside posisjon da han ble spilt igjennom, men dommeren unnlot å blåse, Brhane takket og bukket med å utligne til 1-1.

• Dommeren hadde dessverre ikke mye kontroll på denne kampen og blåste den til tider ihjel, sier en oppgitt Gøran Johansen til Nesfotballen.

Like før pause tok hjemmelaget ledelsen 2-1 etter at Steinar Hofsrud hadde alle tiders sjanse til å score, men bommet uforklarlig fra fem meters hold. Heldigvis klarte han å kjempe tilbake ballen og sendt kula videre til Hans Kristian Hofrsud, som kælket den i mål

Marius Sormerud Johansen ble matchvinner

Andre omgangen var ikke mange minuttene før Marius Sormerud Johansen headet inn 3-1 til R&Å 3, etter en nydelig slått corner av Petter Berg Haugen.

• Vi kom til flere brukbare muligheter til å punktere kampen, men ballen ville ikke mål en fjerde gang. I stedet reduserte Fet 3 til 3-2 med tjue minutter igjen å spille. Etter mål skapte de ingen ting og vi kunne kontrollere inn til 3-2 seier.
  • Deilig med årets første hjemmeseier på en dårlig dag. Ballen glei dårlig utpå gressmatta. I tillegg har vi hatt bedre dager på jobb, men så lenge vi vinner, så er vi fornøyde, sier en tross alt fornøyd Gøran Johansen til Nesfotballen etter kampslutt.

Neste kamp for R&Å 3 er torsdag 29.august, borte mot Frogner

R&Å3 stilte med følgende lag:Eirik Sannerud Moe, Stian Hartweg, John Kristian Lystad, Petter Berg Haugen, Øyvind Hofsrud, Henrik Hovbøl Greeny, Marius Sormerud Johansen, Semere Brhane og Marius Benjaminsen.

Benyttede innbyttere: Ruben Kristengård, Øystein Linnes, Warsay Mehari Araya, Gøran Johansen, Steinar Hofsrud og Jens Kristian Hatten