Årets første kamp for 12-åringene til Haga

Fet – Haga  Gutter 12 år  25-18  (11-9)

Guttene hadde ikke rukket noen trening på nyåret, før seriekampen mot Fet, på bortebane i Eika Fet Arena. Uansett moro å være tilbake i håndballhallen igjen, etter en lang juleferie.

Hagaguttene scoret kveldens første mål, og Fet fulgte på med scoring i sitt første angrep. Det samme gjentok seg, og før det var gått 2 minutter stod det 2-2. Lagene fulgte hverandre tett, men etter 5-5 dro hjemmelaget fra. De fikk en ledelse på 5-8, som bruntrøyene hentet opp igjen til 8-8. Til pause stod det 11-9.

Fet var flinke til å spille fri strekspilleren sin, og spillere som var løpt inn på strek. Hagaguttene var ikke raske nok til å tette forsvaret, og Fet dro fra nok en gang, og ledet på det meste 14-10. Da fikk bruntrøyene lagt seg flatere i forsvar, og klarte å hente inn nesten hele forspranget.

Da det gjenstod 10 minutter av kampen, stod det 17-16. De siste minuttene ble det stillestående angrep, og mange personlige feil framover for Hagaguttene. Bomskudd på mål, samt feilpasninger, førte til kontringer og mål i mot. Da kampen var ferdig, viste resultattavlen 25-18 til Fet. Kampen var jevnere enn sluttresultatet viser. Neste kamp satser vi på at forsvarsarbeidet sitter litt bedre, og litt mer konsentrasjon framover.

Med 19 bomskudd og 18 mål, står det ikke på viljen til å avslutte framover. Det er derimot litt å hente på presisjon og konsentrasjon i skuddøyeblikket. Ekstra gledelig i denne kampen, var det at det var 6 forskjellige målscorere. Bakerst stod Marius Qvigstad bra i mål, med 13 redninger.