Årets første poeng til R&Å2-damene etter dramatisk avslutning

6.div damer Hauerseter/Borgen – R&Å 2  23-23 (14-12)

R&Å 2 sitt damelag i 6.divisjon stod med tre strake tap før de mandag tok den korte turen til Alfhallen og møte med samarbeidslaget Hauerseter/Borgen, som på sin side hadde vunnet tre av fire kamper.

Lå under med sju mål på det meste i første omgng

Som i de foregående matchene, så stod R&Å-damene også denne gangen igjen på perongen da kampen startet. Hauerseter/Borgen var klart best og det tok ikke mange minuttene før de hadde opparbeidet seg en femmålsledelse. Gjestene pådro seg i tillegg en tominutter og ledelsen var på det meste oppe i 10-3. Da tok R&Å en timeout som resulterte i at de omsider klarte å finne veien til nettmaskene. På tampen av første omgangen pådro hjemmelaget seg to tominuttere som R&Å utnyttet med å score ytterliggere noen mål. Til pause skilte det kun to mål.

May-Linda Lure fikset uavgjort i kampens siste sekund

Hauerseter/Borgen dro litt ifra i starten av andre omgangen, og etter halvspilt omgang så var de igjen oppe i femmålsledelse. Det så ut som vertene hadde god kontroll, men ti minutter før slutt våknet R&Å-damene skikkelig til live. I tur og orden scoret Ida Mari Nerland, Katarzyna Gromala og May-Linda Lure hvert sitt og plutselig var gjestene kun to mål bak. R&Å fortsatte å kjøre på, men kom aldri nærmere enn ett mål bak….

De fleste trodde løpet var kjørt da Mari Sundet Johnsen reduserte til 23-22 med ett minutt igjen å spille. Heldigvis utnyttet ikke hjemmelaget sjansen til verken å drøye tiden eller å score, dermed fikk R&Å en siste mulighet. I kampens siste angrep fikk R&Å et direkte frikast fra 9 meter akkurat i det tiden var i ferd med å renne ut.. Katarzyna Gromala steg frem og mot alle odds satte hun ballen i mål og reddet ett poeng.

Målet og poenget må ha føltes som en seier for R&Å 2, som kun en gang tidligere var oppe på uavgjort. Det var på stillingen 1-1. Nå som første poenget er i boks, så er det bare å nullstille seg i jakten for årets første seier. Ida Mari Nerland og Mari Sundet Johnsen ble toppscorere for R&Å 2 med seks mål hver.

Det skal også legges til at laglederne Lena Myrbråten Nilsen og Liz Camilla Nilsen Veidahl gjorde en kjempe jobb på benken og brukte laget på en veldig smart måte

Neste kamp for R&Å-damene er mandag 6.november, hjemme mot Årvoll

R&Å 2 stilte med følgende lag: Mari Caroline Lillebråten, Ida Mari Nerland (6), Thea Nilsen Veidahl (1), Silje Cathrin Wangen Hagen, May-Linda Lure (5), Tora Anderson Nilsen (1), Martine Orvoll, Stine Willersrud (1), Katarzyna Gromala (3), Lene Kristin Sjøli, Camilla Matheis, Caroline Thoresen, Mari Sundet Johnsen (6) og Monica Haslie Hellerud