Årets første seier i boks for FUVO jenter 11 år

Jenter 11 år  Sørumsand mot FUVO 1-2 (0-1)

FUVO jenter 11 år er en ivrig gjeng som var storfornøyd etter forrige kamp da de scoret flere mål i en og samme kamp. Tirsdag denne uken tok de turen til Sørumsand for å spille på gress. Det var en våt gressbane, så her trodde/fryktet mange at det ville bli tungt etter hvert, men mot et til tider ett på kanten fysisk lag fra stasjonsbygda Sørumsand, kjempet FUVO-jentene helt til siste spark på ballen.

Etter en gangske jevn første omgang så var det gjestene fra FUVO som kunne gå til pause med 0-1 ledelse.

FUVO-trener Steve Johnsen konstaterte i pausen at jentene var litt frustrerte over at Sørumsand-spillerne var så tøffe i taklingene og at dommeren ikke gjorde noe med det. Han sa da klart i fra til FUVO-jentene at de måtte fortsette den gode innsatsen og glemme både dommer og motspillere.

Jentene gjorde som treneren sa og det tok ikke mange minuttene før FUVO gikk opp til 0-2. Hjemmelaget reduserte til 1-2 på en kontring, men bortelaget fortsatte å spille fin fotball og produsere masse gode sjanser. Dessverre ville ikke ballen i mål flere ganger. Få minutter får slutt fikk Sørumsand en mega mulighet alene med keeper, men en super redning av Mie Andrea Sundet Johnsen gjorde sitt til at FUVO vant kampen 1-2.