Årets første seier i boks for Haga J15

Skedsmo – Haga 13-26 (2-16)

J15 har møtt flere av favorittene i starten av sesongen, og tøff motstand har nok gjort sitt til at det var en tropp med litt lite selvtillitt som tok turen til Skedsmo. Fokuset før kamp var på å holde humøret og samholdet oppe. Haga startet bra og scorte de 2 første målene, men Skedsmo svarte og utlignet. Etter 7 minutter var stillingen 2-2. Da stengte forsvaret og Sara i mål butikken. Resten av omgangen var det totalt stopp for Skedsmo i angrep og det lille som forsvaret slapp forbi tok Sara seg av. I angrep var det variert spill med kontringer, gjennomløp, finter og skudd utenfra. Like før pause fikk en av våre ferske spillere, Selma Schøyen, sjansen fra venstre kant og det ble stor jubel da hun scorte sitt første mål noensinne. Til pause stod det hele 2-16.

I pausen vanket det mye skryt og en oppfordring om å nullstille før andre omgang. Vi ønsket tålmodighet i angrep og fortsatt godt forsvar/keeperspill. Andre omgang ble mye jevnere og lagene vekslet på å score. Skedsmo fikk litt mer fart på sitt angrepsspill, samtidig som at Hagas forsvarspill ikke holdt samme nivå. Allikevel ble det aldri spennende og selv om det ble litt for mange bom på klare sjanser, så kontrollerte Haga inn til sesongens første seier. Det endte 13-26.

Haga stilte med følgende lag: Sara Elise Aanerud (keeper), Ane Alexandra Hjemmen, Selma Gribsrød Schøyen (1 mål), Emma Thaweenan Thoresen, Julie Walseth (8), Hanne-Marie Belsjø Thorud (3), Luna Aakervik Øyan (8), Adele Jacobsen, Emma Holmøy (1), Patrycja Okonek (2), Isabell Simonsen, Selma Holmøy (3)