Årets første seier i boks for Haga

9.div. Haga mot EIF 3  7-3 (3-2)

Det så ganske greit ut med Haga-fotballen i vinter, men så forsvant treneren rett før seriestart. De startet allikevel helt greit med poeng i den første seriekampen hjemme mot Hurdal, men etter det så har det vært tungt med fem strake tap før de tirsdag tok imot EIF 3 til vårens siste seriekamp

Knallstart med 3-0 etter 25 minutter

Med seier der ville de kunne ta sommerferie med tro på en litt bedre høstsesong. Før matchen stod begge lagene med ett poeng, så kampen var særdeles viktig med tanke på å ikke være det dårligste fotballaget i Akershus til sommerferien.

Et heltent Haga-lag fikk en knallstart på oppgjøret med scoring av Anders Estenstad allerede etter 5 minutters spill. Remi Fredriksen fulgte opp med å doble ledelsen etter et kvarter og etter halvspilt første omgang økte Isak Tuhus Olsen til 3-0 til de brunkledde.

Dessverre så slapp Haga seg ned et par hakk mot slutten første omgangen. Det resulterte i to scoringer fra EIF 2 og tremålsledelsen var plutselig nede i ett mål.

Avgjorde matchen etter en times spill

Haga fikk som i første omgang en god start. 50 minutter ut i matchen satte innbytter Jan-Ivar Olsen inn vertenes fjerde mål, men rett etterpå slo EIF 3 tilbake med ny scoring og ny spenning i kampen. Haga hadde på ingen måte tenkt å ta ferie uten seier og etter en times spill så tok laget farvel med motstanderen. Sebastian Olsen satte inn 5-3 etter 60 minutter og 6-3 etter 75 minutter. En god kamp av Haga-gutta ble avsluttet med enda ett mål. Med ti minutter igjen å spille satte Remi Fredriksen inn sitt andre og fastsatte med det sluttresultatet til 7-3.

Man må helt tilbake til september 2018 sist gang Haga scoret så mange mål. Den gangen feide de Fenstad SK av banen med 9-1.

Haga endte på 7.plass i vårtabellen med 4 poeng på 7 kamper. De endte tre poeng foran EIF 3 og hadde fire poeng opp til Hurdal på plassen over.

Haga tar nå sommerferie på 7.plass med 4 poeng, tre foran EIF 2 og med fire poeng opp til Hurdal

Tabellen for 9.div avd 2 finner du her

Haga stilte med følgende lag: André Lefstad, Anders Estenstad, Robin Amundsen, Henrik Lie Hansen, Håvard Kvinge, Isak Tuhus Olsen, Sebastian Olsen, Thor Amund Ringereide, John Magnus Bakken og Remi Fredriksen. Benyttede innbyttere: Thomas Amundsen, Jan-Ivar OIsen og Carl Phillip Nygaard