Årets første seier i boks for R&Å 2

En fornøyd gjeng med damer etter at årets første seier er i boks for R&Å 2-damene

6.divisjon damer AFSK – R&Å 2 15-17 (6-8)

Etter seks kamper lå R&Å 2 helt nederst i 6.divisjon med kun ett poeng. Det var allikevel en optimistisk gjeng som søndag tok den korte turen Aurskoghallen og møte med AFSK.

Etter det sure tomålsstapet for Nannestad i forrige uke, så viste damene at det måtte seier til for ikke bli liggende alene helt nederst på tabellen.

God avslutning på første omgangen

Det var tett og jevnt i starten av kampen og lagene fulgte hverandre til det stod 4-4, da fikk hjemmelaget et lite overtak og med ti minutter igjen å spille av første omgangen stod det 6-4 på måltavla. R&Å-damene tok seg sammen og avsluttet omgangen strålende. Tora Anderson Nilsen og Thea Nilsen Veidahl scoret to mål hver og sendte bortelaget i 6-8 ledelse til pause.

R&Å var oppe i seksmålsledelse

Mari Sundet Johnsen satte inn de to første målene etter sidebytte og økte ledelsen til fire mål. AFSK prøvde, men sleit med å komme igjennom forsvarsmuren til R&Å. I stedet for redusering, så økte bortelaget til 8-14 etter scoring av Lena Helen Skiaker, Mari Sundet Johansen og Thea Nilsen Veidal.

AFSK nærmet seg på slutten, men R&Å holdt unna

Midtveis i omgangen klarte hjemmelaget å ta litt innpå og sju minutter før slutt skilte det kun to mål. R&Å-damene kjempet godt og Trine Kaspersen klarte å øke til 13-16 i det neste angrepet. Det ble litt kaos på slutten da AFSK scoret ytterliggere to mål og ett minutt før slutt så var stillingen 15-16. Da tok Mari Sundet Johnsen ansvar og med sitt femte mål for kvelden, fastsatte hun sluttresultatet til 15-17 til R&Å-damene.

Seieren betyr at R&Å 2 klatret forbi Nannestad 2 og AFSK på tabellen og inne har nå en 8.plass med 3 poeng. Neste kamp for R&Å 2 er 10.desember, borte mot Hurdal

R&Å skriver på ingstagram at dette var en lagseier hvor alle bidro til at laget klarte å dra i land årets første seier.

R&Å stilte med følgene lag: Elin Cecilie Martinsen, Martine Orvoll,Tora Anderson Nilsen (3), Ida Mari Nerland, Thea Nilsen Veidahl (3), Silje Cathrin Wangen Hagen, Mari Caroline Lillebråten, Katarzyna Gromala, Trine Kaspersen (2), Lena Helen Skiaker (2), Mina-Oline Kvam Saltvik, Caroline Thorsen (2), Mari Sundet Johnsen (5) og Monica Haslie Hellerud