Håndball R&Å

R&Å jenter 13 år.  R&Å – Skjetten 9-7 (7-6)

Det var et heltent R&Å-lag som søndag tok imot Skjetten til årets tredje seriekamp. Den første endte med et klart tap, men ettmålstapet i forrige serierunde borte mot Lillestrøm HK 3, svidde litt. Men det var glemt og all fokus lå mot å gjøre en god kamp mot Skjetten.

Hawaii-håndball i første omgang

Årnes-jentene fikk en strålende start på kampen og etter sju minutter ledet laget 5-0. Det tok hele tretten minutter før Skjetten scoret sitt første mål dagen, men vertene var kjapt frempå og økte til 6-1. Så gikk rullegardina ned hos R&Å, og Skjetten scoret fem mål på rappen. Like før lagene gikk i garderoben sendte Savannah Soini Jones hjemmelaget tilbake i ledelsen 7-6, som også ble pauseresultatet.

Få mål i andre omgang

Andre omgangen ble preget av godt forsvarsarbeid, supert keeperspill og litt for enkle avslutninger. Det gjorde sitt til at det totalt kun ble scoret tre fattige mål. Heldigvis var R&Å-jentene det lille hakket vassere og scoret to mot Skjetten sitt ene. Dermed var sesongens første seier i boks. Seks spillere noterte seg på scoringslisten i 9-7 seieren.

R&Å stilte med følgende lag: Mina Skavhellen, Mia Susanne Hansen-Hjelle (1), Helene Holtung Drognes, Oda Utheim Sandøy (1), Ingrid Madeleine Allégre, Ada Wanderås (1), Synne Ann Olsen (2), Savannah Soini Jones (2) og Emma Lybæk Hansen (2)