Årets første seier i boks for R&Å J16 år

Håndball R&Å

Jenter 16 år  Kløfta/Borgen – R&Å  16-21 (10-12)

R&Å sitt 16-årslag reiste søndag til Kløftahallen for å møte Kløfta/Borgen til sesongens tredje serierunde. Etter å ha startet sesongen med to tap, så var det en revansjesugen gjeng som inntok parketten med det som mål å vinne. Gjestene fra Årnes fikk en god start på oppgjøret og ledet 3-7 etter halvspilt første omgang. Kløfta/Borgen spise opp mye av ledelsen og med ett minutt igjen til pause så reduserte de til 10-11. Nervene begynte å ta R&Å-jentene, men Sofie Cornelie Høilund Bråthen tokk ansvar og ga bortelaget en tomålsledelse til pause.

Kampen levde i beste velgående etter sidebytte. Hjemmelaget var opp å nikket på stillingen 12-13, men nærmere enn det kom de aldri. R&Å opparbeidet seg en ledelse som på det meste var på fem mål, men da dommeren blåste i fløyta for siste gang så stod det 16-21 på måltavla i fordel gjestene fra Årnes. Julie Heiberg ble toppscorer for R&Å med seks nettkjenninger.

Neste kamp for R&Å-jentene er lørdag 30.oktober, borte mot HK Rygge

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk (3), Mathilde Aune Arnstad, Nora Dølvik Lier (2), Eline Sofi Gaarder Bergersen, Martine Aas Railton (2), Amanda Bjørk Elvarsdottir (2), Hedda Rønaas, Julie Heiberg (6),karen Maria Haugen Aaserud (1), Christina Brække (1), Sofie Cornelie Høilund Bråthen (1), Sunniva Dahle Sandbakk (1) og Celina Sæterbakken Hagen (2)