Årets første tap for Nes IBK menn bredde

Nes Falcons

Menn bredde: Nes Innebandyklubb – Monolitten 3-4 (0-1,3-1, 0-2)

Etter tre strake seiere var optimismen stor før den fjerde serierunden hjemme mot et Monolitten lag som kun hadde vunnet en av sine fem første matcher. Men det skulle vise seg å bli et jevnt og spennende oppgjør som bølget frem og tilbake.

Sterk andre omgang hjalp ikke

Laget fra hovedstaden scoret første omgangens eneste mål. Nes slo brutalt tilbake i andre omgang. Mats Thomas Pettersson utlignet til 1-1 to minutter ut i andre omgang og fem minutter senere sendte Thomas Skogholt hjemmelaget i ledelsen. Monolitten slo tilbake og utlignet til 2-2, men Niklas Eriksen Berg sørget for at Nes kunne gå til pause etter to omganger med 3-2 ledelse.

I den tredje og siste omgangen brukte Monolitten kun et drøyt minutt på å utligne. Kampen så ut til å ende med poengdeling, men noen få minutter før slutt avgjorde gjestene matchen til sin fordel. Dermed gikk Nes på sesongens første tap.

Neste kamp for Nes er 24.januar, borte mot Akerselva

Nes IBK stilte med følgende lag: Joachim Aabol, Espen Håkelien, Andre Bødker, Niklas Eriksen Berg (1+0), Per Arne Steinsland (0+1), Thomas Skogholt (1+0), Mats Thomas Pettersson (1+0), Mikael Christer Gustav Igelstrøm og Petter Håkelien.