Armin Sistek avgjorde for Skedsmo på overtid

Armin Sistek ble den store helten med sine to scoringer i bortemøte med Fjellhamar. Her fra cupmøte med FUVO i mars.

Skedsmo slo Fjellhamar 2-1

Det ble dramatikk til siste minutt da Skedsmo slo Fjellhamar 2-1 på Fjellhamar stadion onsdag kveld. Tidligere FUVO-spiller Armin Sistek sendte serietoeren i ledelsen allerede etter 20 sekunder. En ledelse som holdt til det 83. spilleminutt. Da utlignet innbytter Espen Klepperaas Nordermoen til 1-1.

Noen minutter før utligningen misset Fjellhamar et straffespark. Det hele så ut til å ende uavgjort, men to minutter på overtid ble Armin Sistek den store helten da han satte inn 2-1 til Skedsmo, som dermed holder godt følge med serieleder FUVO, som topper tabellen, to poeng foran Skedsmo.