Årsbeste av R&Å 3

Veteranen Kenneth Stokkebryn Jensen scoret ett mål i 4-1 seieren over Eidsvold Turn 3

8.div. R&Å 3 – Eidsvold Turn 3 4-1 (2-0)

R&Å 3-spillerne spilte på seg selvtillit i 3-1 seieren over Sand 2 i forrige hjemmekamp. Onsdag var det klart for ny hjemmekamp, denne gangen var det Eidsvold Turn sitt tredjelag til å besøke Årnes Kunstgras.

Kampen startet med to lag som ikke tok de største sjansene til å begynne med, men følte litt på hverandre. Hjemmelaget turte å holde på ballen og lot gutta få kjenne på kula. Etter hvert så satte R&Å 3 opp tempoet, fikk i gang flere fine kombinasjoner og tok etter halvspilt første omgang ledelsen 1-0. Og når de først var i gang, så var det likegreit å øke til 2-0. De siste tjue minuttene ble målløse og R&Å 3 kunne gå i garderoben etter de første 45 minuttene med 2-0 ledelse.

Håkon Vestmo med to scoringer

R&Å tok raskt initiativet i matchen igjen etter sidebytte. De kom til flere til gode innlegg hvor man også klarte å fylle opp inne i boksen. Til slutt satt den igjen. 2-0 ble til 3-0 etter en times spill. Mot slutten av kampen kokte det litt da mange av hjemmelagets spillere hadde lyst til å score selv. Det skulle også bli et siste mål. Håkon Vestmo satte inn sitt andre og lagets fjerde med to minutter igjen å spille.

Vestmo scoret som nevnt to mål. De to siste ble satt inn av Petter Berg Haugen og Kenneth Stokkebryn Jensen.

R&Å-trener Kristian Skjeldal Mathiesen var klar på at dette var årsbeste av gutta.

• Jeg synes vi er flinke til å holde på kula og samtidig sette fart når sjansen bydde seg frem. Vi kom til flere gode innlegg og scoret fire mål. Må også ta med at alle 18 fikk spilletid. Vi er i god rute, men har selvfølgelig ting som må bedres. Men nå er jeg først og fremst fornøyd med at vi står med to strake seire, sier R&Å3-treneren til Nesfotballen etter kampslutt.

Neste kamp for R&Å 3 er onsdag 8.september, hjemme mot Fet 3

R&Å stilte med følgende tropp: Eirik Sannerud Moe, Ruben Kristengård, Omid Taheri, Warsay Mehari Araya, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Svend Oskar Bråtho, Christian Strand Hammond, Øyvind Hofsrud, Petter Berg Haugen, Marius Sormerud Johansen, Kristian Mork Nielsen, Steinar Hofsrud, Kennet Stokkebryn Jensen, Gøran Johansen, Håkon Vestmo, Andreas Olafsen, Kristian Skjeldal Mathiesen og Merih Mengs Goito